Starostkou Plas je Eva Kantor Pořádková

V Plasích v okresu Plzeň-sever proběhlo ve středu 12.10.2022 ustavující zastupitelstvo po komunálních volbách. V radě města usedli zástupci kandidátky „Nezávislí pro Plasko“ a „Jde to s podporou TOP 09“.

Cílená propagace v Plzni

Post neuvolněné místostarostky bude nově zastávat členka TOP 09 Mgr. Eliška Palmová.

Starostkou byla zvolena Mgr. Eva Kantor Pořádková (Nezávislí pro Plasko), místostarosty Ing. Václav Gross (Nezávislí pro Plasko) a Mgr. Eliška Palmová (Jde to s podporou TOP 09). Na pozice radních byli zvoleni doc. Ing. Lukáš Pfeifer Ph.D. (Nezávislí pro Plasko) a Mgr. Bc. Veronika Urbanová (Jde to s podporou TOP 09).

„Na prvním místě chci velice poděkovat všem voličům, kteří nám svou volbou projevili důvěru. Moc si toho vážím a věřím, že jejich důvěru nezklameme. Také bych ale ráda poděkovala všem lidem z naší kandidátky. Vytvořili jsme skvělý tým, ve kterém jsou tři členové TOP 09 a dvanáct osobností bez politické příslušnosti, vážím si jejich schopností, zkušeností a nápadů. Věřím, že společně budeme moci pro Plasy udělat to, co jsme si předsevzali – tedy pracovat na rozvoji a důstojné propagaci města, směřovat k energetické soběstačnosti nebo podporovat přidružené obce. Budeme pokračovat ve směru daném Strategií města Plasy a budeme usilovat o to, aby o naše starší spoluobčany bylo postaráno co nejlépe a nejdéle v jejich domácím prostředí,“ říká místostarostka Plas Eliška Palmová.

 Eliška Palmová se narodila v roce 1995. Vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni. Během studia se věnovala dobrovolnickým aktivitám, v rámci studentské organizace organizovala program pro zahraniční studenty v Čechách. Absolvovala také stáž v Estonsku, během které učila místní děti angličtinu. Dobrovolnickou činnost vykonávala i pro organizaci Amnesty International, pro kterou vypracovávala zejména právní stanoviska a překlady. V současné době pracuje na Magistrátu města Plzně v oddělení dopravních přestupků. Od roku 2021 je členkou TOP 09 i členkou krajského výboru.

foto: wikipedie

 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 16.10.2022 08:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka