Je tu další ročník prázdninové štafety. Navštivte památky a vyhrajte ceny

Velké soutěžní putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje - Prázdninová štafeta vstupuje do 14. ročníku.

Jarní servisní akce AUTO CB

I letos se soutěží o rodinný zájezd od cestovní kanceláře BUSTOUR FOLTÝNOVÁ.

Letošní ročník je opět v elektronické podobě. Vše potřebné najdou soutěžící na webových stránkách http://stafeta.plzensky-kraj.cz. „Stránky se přizpůsobí i při prohlížení na mobilu nebo tabletu. Stačí se registrovat a vybrat si své cíle z bohaté nabídky z celého Plzeňského kraje. Jedinou podmínkou je vyfotit se u vybraného turistického cíle a zaslat fotografii do webové aplikace. Důležité je nasbírat co nejvíce bodů. Účastníci Prázdninové štafety se mohou těšit na hodnotné ceny a mají také šanci získat hlavní cenu - rodinný zájezd,“ říká vedoucí odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu Alena Svobodová.

Letošní ročník nabídne zúčastněným větší počet turistických cílů, více soutěžních cen a organizátoři věří, že i více zábavy. „Vyrazit můžete například za barokními památkami Západočeského baroka, kterých je v našem kraji hned několik. Tipy na výlet najdete na webu www.zapadoceskebaroko.cz. Pokud Vás víc láká příroda a turistické zajímavosti, tak se vydejte s dětmi na Šumavu, kde si užijete obojí. Nezapomeňte se na výletě vyfotit a poslat fotku do soutěže Prázdninová štafeta,“ zve na putování Alena Svobodová.

Vyhlášení a předání hlavních cen (pro prvních deset výherců) se uskuteční na Mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2017 v hale TJ Lokomotiva Plzeň, který se koná v termínu 21. až 23. září 2017.

Kromě rodinného zájezdu se soutěží o vyhlídkový let nad Plzeňskem, poukázky na sportovní zboží v hodnotě 1000 Kč od firmy Liman SPORT.cz a Hepos Plzeň, stavebnice LEGO v hodnotě 800 Kč od OPTIK STUDIA Josef Švarc a spousta volných vstupenek na zajímavá místa z celého Plzeňského kraje.

Prázdninovou štafetu pořádá Plzeňský kraj ve spolupráci se Zoologickou a botanickou zahradou města Plzně, spoluorganizátory čtrnáctého ročníku jsou Správa informačních technologií města Plzně a Středisko volného času RADOVÁNEK.


Celkové pořadí bude určeno podle následujících pravidel:
• pořadí bude určeno podle počtu získaných bodů
• v případě shody bodů bude rozhodovat celkový počet navštívených cílů (například dva účastníci mají získáno 20 bodů, jeden navštívil 5 cílů a druhý 7 cílů, v pořadí bude úspěšnější účastník se sedmi cíli)
• v případě shody bodů i počtu cílů bude rozhodovat čas vložení posledního splněného cíle účastníka

PRAVIDLA SOUTĚŽE

• Soutěž je určena pro děti a mládež do 18 let.
• Soutěž probíhá pouze v době letních prázdnin, tedy od 1. 7. 2017 do 31. 8. 2017.
• Pro účast v soutěži je nutné se registrovat na webových stránkách http://stafeta.plzensky-kraj.cz
• Na stránkách si vyberete libovolné turistické cíle z celého Plzeňského kraje, jedinou podmínkou k získání bodů je fotografie účastníka u vybraného cíle. Poté vložíte fotografii a odešlete ji ke schválení.
• Body jsou na účet účastníka připočteny až po schválení administrátorem.
• Schválení administrátorem proběhne nejpozději do 72 hodin od vložení fotografie.
• Nejúspěšnější účastníci mohou získat hodnotné ceny dle seznamu cen uvedeného na webových stránkách soutěže.
• Průběžné pořadí budou moci účastníci sledovat na webových stránkách soutěže.
• Vyhlášení výsledků a předání cen proběhne na veletrhu ITEP 2017 (prvních deset výherců).


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka