Startuje prodej hokejových permanentek. Zajistěte si včas své místo

Přesně čtyři měsíce do začátku extraligy spouští HC Škoda Plzeň prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/19.

Cílená propagace v Plzni

Permanentní vstupenky je možné zakoupit od pondělí 14. května, a to v kanceláři ticketingu u vstupu A na stadion. Otevírací doba je ve všední dny od 10 do 18 hodin. Nově si permanentky lze zakoupit i online.

„Zakoupit si permanentní vstupenku dopředu má určitě několik výhod. Budete mít jisté místo, které si vyberete, po celou sezonu. Dále máte volný vstup na všechna přátelská utkání a přípravná utkání CHL nebo slevu ve fanshopu. Cena permanentek je samozřejmě zvýhodněná oproti běžným vstupenkám,“ uvádí ředitel HC Škoda Plzeň Emil Kristek.

Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/19

Místo prodeje:
    • Permanentku je možné zakoupit v kanceláři ticketingu u vstupu A na zimní stadion (otevírací doba je v pracovní dny 10:00 – 18:00 hod.) a nově také online na webu ZDE.
    • Z důvodu probíhajících jednání s titulárním partnerem, společností ŠKODA, budou nové permanentky k dispozici až po uzavření smlouvy s partnerem klubu. V případě zakoupení permanentky získává každý VOUCHER na vyzvednutí nové permanentky.  Voucher bude vystaven při nákupu permanentky, a bude třeba ho vyměnit za kartu. Karty budou k dispozici v průběhu srpna. Přesný termín zahájení výměny bude zveřejněn na klubovém webu.

Druhy permanentních vstupenek:
    • Lze vybírat ze dvou druhů permanentek: KLASIK – platná na základní část soutěže s opcí pro nadstavbovou část soutěže, PREMIUM – platná pro základní i nadstavbovou část soutěže. Permanentky platí rovněž na utkání v rámci Champions Hockey League.
    • Ze základní ceny permanentek v některých cenových kategoriích se poskytují slevy: DÍTĚ – do 15 let (dítě od 10 do 15 let se musí při vstupu prokázat platným průkazem s fotografií), STUDENT – studentský průkaz ISIC, ZTP – průkaz ZTP, VOZÍČKÁŘ a doprovod – průkaz ZTP/P.
    • Na rodinnou tribunu (Sever, sektory 301 a 302) se základní permanentka prodává pouze v kombinaci s dětskou permanentkou.
    • Držitelé permanentek z uplynulé sezóny 2017/2018 mohou zakoupit permanentku na novou sezónu za zlevněnou cenu. K nákupu je nutné předložit stávající permanentku, na webu je třeba uvést kód permanentky. Opci je nutné uplatnit v období od 14. 5. do 14. 6. 2018.

Návod pro objednání permanentek pro stávající držitele online:
    • 1) Objednávejte na stránkách Sazka Ticket nebo na klubovém webu.
    • 2) Vyberte váš sektor, řadu a místo.
    • 3) Klikněte na vaše místo, zadejte kód uvedený na stávající permanentce.
    • 4) Po zadání kódu vyberte druh nové permanentky a dokončete objednávku.
    • 5) Vyplňte vaše údaje, permanentku zaplaťte kartou online, na váš e-mail obdržíte voucher o nákupu.
    • Pokud jste měli permanentku KLASIK již loňskou sezonu a zakoupíte ji i letos, oproti jednotlivým vstupenkám na utkání ušetříte s permanentkou bez mála 2.800Kč
(9 utkání)

Ostatní:
    • Nárok na slevu může být kontrolován u turniketu při vstupu na stadion. Pokud zlevněnou permanentku použije osoba, která k tomu není oprávněna, nebude na stadion vpuštěna, pořadatelská služba má právo dotyčné osobě permanentku odebrat (viz prokázání při vstupu na stadion u kapitoly Druhy permanentních vstupenek).
    • V případě ztráty nebo odcizení permanentky je třeba obrátit se na kancelář ticketingu na stadionu a nahlásit číslo své karty. Nová karta bude vystavena po uhrazení poplatku 100 Kč/ks. Všichni držitelé permanentek si musí zaznamenat číslo své karty, bez tohoto čísla ztracená permanentka nemůže být zablokována a vystavena nová.
    • Prodej permanentek potrvá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2018/2019
    • Prodej permanentek se řídí obchodními podmínkami Sazka Ticket a výše uvedenými podmínkami pro prodej permanentek
    • Výhody permanentek
- volný vstup na všechna přátelská a přípravná utkání včetně CHL
- jistota stálého místa pro celou sezónu
- přednostní právo nákupu na všechna utkání nadstavbové části soutěže (klasická permanentka)
- hodinu a půl před a 2 hodiny po utkání platí jako jízdenka na MHD
- stálá sleva 10 % na veškerý nezlevněný sortiment ve fanshopu

Ceny vstupenek
    • Ceny vstupenek na jednotlivá utkání se liší dobou zakoupení, výhodnější je zakoupit vstupenky do 4 dnů před utkáním, pokud nechám nákup vstupenky na utkání 3 a méně dnů pře utkáním, připlatím si 20Kč


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka