Stod usnadňuje očkování: rezervace i telefonicky, termíny na počkání, výběr vakcíny

Stodská nemocnice se vždy připojí ke kampaním očkování bez nutnosti registrace. Přesto ale žádá zájemce o očkování, aby možnost registrace a následné rezervace vybraného termínu využívali.

Cílená propagace v Plzni

Zájemci přijdou na řadu bez čekání, zrychlí průběh očkování a zdravotníkům usnadní práci. Nemocnice proto lidem rezervaci maximálně usnadňuje. Nabízí třeba registraci i po telefonu, zájemci si vybírají na počkání z velké škály termínů, mohou si zvolit očkovací vakcínu a každý 30. rezervovaný dostane od nemocnice dárek v podobě hodnotné knihy.

„Když očkování bez registrace přiláká i jen sebemenší počet zájemců, je to dobře a budeme takovou možnost nabízet. Přesto vyzýváme všechny, kteří zatím s očkováním vyčkávali, aby i v budoucnu volili raději cestu standardní registrace a rezervace. Vyberou si nejlepší termín, přijdou ihned na řadu a očkování bude rychlé. S ohleduplným přístupem umožní naočkovat víc zájemců a usnadní to i organizaci práce očkovacího místa,“ žádá ředitel Stodské nemocnice Miroslav Zábranský.

Rezervovaní si navíc mohou vybrat termín očkování, který jim nejlépe vyhovuje. „Budeme otvírat termíny vždy na několik dnů dopředu a to v ranních i odpoledních hodinách,“ popisuje vrchní sestra nemocnice a vedoucí očkovacího centra v Kulturním domě Stod Pavlína Tůmová.

Očkování rychle a snadno jednoduše

registrace online https://registrace.mzcr.cz/ i po telefonu 778 882 329
termíny na počkání – velmi brzy po online registraci
velký výběr termínů – na několik dnů dopředu
možná volba vakcíny – Pfizer nebo Moderna
dárek pro očkovance – kniha Hrady, zámky a tvrze Plzeňského kraje
pomoc / konzultace na telefonu 778 882 329

Lidem, které odrazuje registrace na internetu, nabízí Stodští možnost vytvoření registrace i rezervace po telefonu na infolince očkovacího místa 778 882 329. Tento telefon slouží i pro veškeré konzultace k očkování nebo jinou pomoc. Registrovaní si pak mohou vybrat i vakcínu. Ve Stodě je k dispozici Moderna nebo Pfizer.

„Jako poděkování, že zvolili cestu registrace, máme pro tyto zájemce navíc velice hezkou knihu o hradech, zámcích a tvrzích Plzeňského kraje, kterou od nás dostane každý 30. zaregistrovaný,“ doplňuje Miroslav Zábranský, podle kterého je na přelomu července a srpna ideální doba pro zahájení vakcinace.

„Dnes už dostane každý registrovaný termín prakticky na počkání. Odstup mezi první a druhou dávkou je u vakcíny Pfizer pouze 21 dnů. Pokud se tedy vyžaduje pro různé vstupy do kin, na sportoviště, k cestování mít 14 dnů po druhé vakcíně, pak ti, kteří přijdou na očkování v polovině prázdnin, budou moci v září už zase normálně žít bez epidemiologických opatření,“ dodává ředitel s tím, že nelze vyloučit, že koncem prázdnin se mohou kvůli zvýšené poptávce na očkovacích místech opět vytvořit fronty.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka