Stolní hokejisté startovali na Czech Open

Zatímco v Praze a v Ostravě svádějí své mistrovské souboje lední hokejisté, v Mostě se utkali hokejisté stolní. Hráči a hráčky reprezentující šest zemí našli v rámci třídenního programu United Energy Víkendu stolního hokeje své zázemí v prostorách 15. základní školy Most.

Jarní servisní akce AUTO CB

Velmi kvalitně a početně byl obsazen především turnaj Czech Open v billiard-hockeyi šprtci, podle očekávání zlatý hřeb celého víkendového klání, který přilákal sto sedmnáct účastníků. Po celodenních bojích zvedl na hlavu trofej nejcennější Miloslav Mach (WIP Reklama Dobrá Voda), úřadující šprtcový mistr světa. Petr Honsa, další velká postava billiard-hockeye a oddílový spoluhráč vítěze, skončil třetí. Překvapivé stříbro získal Patrik Purket (Sokol Stochov-Pečky).

Pro hráče BHC Fair Play Mladotice byla účast na tomto turnaji velkou školou, členové oddílu totiž dosud startovali jen na několika regionálních turnajích. Výsledky mladotických hráčů a hráček: 97. Ondřej Berka, 104. Tomáš Frank, 106. Vít Vojtěch, 111. Simona Matoušková, 113. Daniel Hajžman, 116. Michaela Dřínková

Doprovodnými disciplínami mezinárodního MČR byly air-hockey a táhlový hokej Chemoplast. V nich kralovali brněnští hráči, Martin Kučera v air-hockeyi, Ladislav Šustáček v táhlovém hokeji. V Chemoplastové soutěži obsadil plzeňský hráč Vojtěch Černý pěkné šesté místo.


Foto – BHC Most: United Energy Víkend stolního hokeje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.05.2015 10:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka