Strážníci lifrovali o víkendu v Plzni opilce na záchytku, žena si ustlala v kabince obchodu

O víkendu měli strážníci městské policie dost napilno s opilými lidmi, protialkoholní záchytná stanice se plnila.

Jarní servisní akce AUTO CB

Už v pátek v podvečer si museli poradit se známým opilým mužem z Rokycanska, který si ustlal tentokráte na chodníku v ulici Kardinála Berana. V důsledku silného alkoholového opojení se nebyl schopný udržet ani na nohou. Když mu pomohla hlídka vstát, neustále padal a jelikož nekontroloval své jednání a ohrožoval své zdraví, putoval k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici. 

V sobotu dopoledne pak neušla pozornosti strážníků na Americké dvojice mladých mužů, jež vstupovala nekontrolovaně do silnice a věšela se rukama na dopravní značku. I když svého jednání litovali, omlouvali se a přislíbili, že už budou vzorní, nepoučili se. O pár minut později je strážníci spatřili, jak vstupují zase do silnice a povalují se v trávě a na chodníku. Při převozu na záchytku se jeden z nich přiznal, že kromě alkoholu měli ještě marihuanu. U obou mladých mužů byla provedena dechová zkouška, která u jednoho prokázala přítomnost 2,45 promile alkoholu v dechu a u druhého 1,55 promile. Odpoledne vyjížděli strážníci ještě kvůli opilému muži na náměstí  T.G. Masaryka. Čtyřiapadesátiletý muž z Plzně zmožený alkoholem ležel bezvládně na zemi vedle lavičky. Z místa nedokázal odejít vůbec po svých, a tak jeho další cesta vedla k vystřízlivění na záchytku. 

  V noci ze soboty na neděli, několik málo minut po půlnoci hlídky řešily zase problém na Americké. Během hlídkové činnosti si tu strážníci všimli muže, který převrátil popelnici, hodil ji ke vchodu jedné z restaurací a vysypané odpadky házel po ostatních lidech, kteří vycházeli ven.  Po provedené dechové zkoušce, kdy mu byla naměřena hodnota téměř dvou promile alkoholu v dechu, museli strážníci agresivního muže chvilku na to zpacifikovat, snažil se totiž posléze v jejich přítomnosti napadnout muže stojícího opodál ve skupině před barem. Vyhrožoval mu a chtěl se k němu  přese vše prodrat, vůbec neakceptoval výzvy strážníků. Dokonce na jednoho z přítomných i plivl, když se mu nedařilo, to co chtěl.  Nakonec skončil s želízky na rukou. Zbytek noci strávil na záchytce. 

Ještě v neděli před půl sedmou večer vyrážela hlídka městské policie pro opilou ženu do obchodního domu na Rokycanské, která si ustlala přímo v převlékacích kabinkách.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.08.2016 14:02



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka