Strážníci obdrželi ocenění za dlouholetou službu pro město

Po covidové pauze uspořádala Městská policie Plzeň opět slavnostní ocenění svých zaměstnanců.

Jarní servisní akce AUTO CB

V zasedací místnosti velitelství v Perlové ulici se sešli v tomto týdnu přes tři desítky strážníků a pracovníků, aby si převzali věrnostní ocenění za 5 let služby pro statutární město Plzeň.

Při příležitosti předání věrnostního ocenění se se strážníky a zaměstnanci městské policie setkali primátor města Plzně Roman Zarzycký a člen Rady města Plzně pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality Jiří Winkelhöfer. Z jejich rukou si ocenění kromě pamětního listu převzali i stužky za věrnost. 

 „Blahopřeji oceněným městským policistům. Bezpečnost ve městě je jednou z našich priorit. Plzeňští strážníci denně řeší konfliktní situace, chrání naše občany, zajišťují pořádek v ulicích města, zachraňují životy. Za jejich věrnou pětiletou službu a pracovní nasazení jim velmi děkuji,“ řekl primátor města Plzně Roman Zarzycký. 

 „Naši strážníci dlouhodobě dosahují vynikajících výsledků při plnění služebních úkolů a jejich přínos pro zajištění bezpečnosti Plzně je nezpochybnitelný. Proto mi bylo ctí předat ocenění,“ doplnil radní pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality Jiří Winkelhöfer.  

Ke gratulaci se připojil i velitel Městské policie Plzeň Petr. Nováček. „Rád bych všem oceněným poděkoval za obětavou a nelehkou práci, kterou přispívají k zajištění bezpečnosti obyvatel našeho města. Nesmírně si vážím toho, že se pro toto zaměstnání rozhodli.  Do dalšího profesního života bych jim chtěl popřát mnoho úspěchů,“ uvedl ve svém proslovu velitel Nováček.

Mimořádného ocenění se dostalo strážnému Jaroslavu Piskáčkovi. Člen Rady města Plzně pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality a Ing. Aleš Průša vedoucí Odboru bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení mu předali čestnou plaketu za příkladné zajištění provozu dočasného nouzového přístřeší pro válečné uprchlíky z Ukrajiny. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
14.04.2023 07:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka