Strážníci ohlídají letošní Slavnosti svobody

Město Plzeň bude od pátku až do pondělí patřit Slavnostem svobody, které připomenou osvobození města americkou a belgickou armádou.

Cílená propagace v Plzni

 K zajištění klidného a nerušeného průběhu tak významné akce zrealizuje městská policie rozsáhlé bezpečnostní opatření, v rámci něhož posílí dohled nad veřejným pořádkem a bezpečností na místech konání oslav a jejich okolí. Pod zvýšeným dohledem strážníků budou tradičně vojenské kempy a tábory. Během vzpomínkových aktů budou strážníci plnit i ceremoniální úkony.

Slavnosti svobody nabízí bohatý program, kterého se každoročně zúčastní tisíce návštěvníků. Strážníci budou působit svou přítomností zároveň preventivně především proti možným kapesním krádežím. Městská policie v této souvislosti všem doporučuje, aby při návštěvě akcí měli své věci pod neustálou kontrolou.

Městská policie se bude také podílet na dopravních opatřeních. Na zajištění průjezdu nedělního konvoje vojensko-historických vozidel městem budou úzce spolupracovat s dopravními policisty, fyzicky budou přítomni po celé trase a spolu dohlédnou na bezproblémový dojezd kolony do centra na náměstí Republiky.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka