Středeční večer v Besedě oživí vzpomínky na slavnou dvojici Simon a Garfunkel

Už jen poslední místa zbývají na středeční představení The Simon & Garfunkel Story, které vzdává poctu nejslavnější folkrockové dvojici historie.

Cílená propagace v Plzni

Písně Paula Simona a Arta Garfunkela budou znít plzeňskou Měšťanskou besedou 5. října 2022 od 20 hodin.

„Svoji domovskou scénu má představení v londýnském West Endu, v Plzni se uskuteční konečně po dvou odkladech a bude vůbec první v České republice,“ poznamenal Ivan Jáchim, jednatel provozovatele Měšťanské besedy.

Během koncertu zazní všechny megahity, kterými se dvojice proslavila a řada z nich zní v rádiích dodnes. Chybět nebude asi nejslavnější Sound of Silence, ale ani Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water a The Boxer. „Je to klasická muzikálová produkce, napadá mě porovnání s tím, co u nás vzniklo s písničkami některých našich zpěváků. Ale tady je to víc koncertní, doplněné projekcí. Všichni říkají, že je to nejvěrnější podoba toho, jak se to odehrávalo v šedesátých letech, kdy Simon a Garfunkel začínali,“ doplnil Jáchim.

Jeho slova potvrzují i citace z některých médií.  „Mohli jste zavřít oči, naslouchat a věřit, že na pódiu byli skuteční Simon a Garfunkel. Památný večer,“ zhodnotil Trib Live. Teď si večer, který už ve více než padesáti zemích světa zhlédly statisíce diváků, budou moci užít lidé i v Plzni a připomenout si příběh mapující skromné začátky dvou spolužáků i jejich cestu k neuvěřitelným úspěchům. Slavná dvojice prodala přes 100 milionů alb, získala 10 cen Grammy, byla uvedena i do Rokenrolové síně slávy. 

Vstupenky na koncert jsou v prodeji na www.mestanskabeseda.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka