ŠŮLA MOTORS: Nový autosalon a servis vozů Dongfeng, Microcar, Ligier a SsangYong v Rokycanech

Nově otevřený rokycanský autosalon ŠŮLA MOTORS se zabývá prodejem a servisem vozidel Dongfeng, Microcar, Ligier a SsangYong. Součástí služeb je kompletní záruční a pozáruční servis. Autosalon rovněž nabízí možnost zkušebních jízd a specializuje se na přestavby vozidel pro hasičské sbory.

Jarní servisní akce AUTO CB

V autosalonu ŠŮLA MOTORS se specializují na prodej a servis značek Dongfeng, moped vozidel od 15 let Microcar a Ligier. Zabývají se také prodejem korejských vozidel značek SsangYong. Dlouhodobě je ŠŮLA MOTORS členem sítě profesionálních autoservisů Q – SERVICE.

Jak probíhá záruční a pozáruční servis?

Veškeré servisní úkony provádí ŠŮLA MOTORS na úrovni autorizovaného servisu. Rozdíl je pouze v tom, že na vozidla, která jsou v záruce, používá pouze originální náhradní díly. Pokud vozidlo již není v záruce, dostane zákazník při opravě nabídku, zda chce vozidlo opravit z originálních náhradních dílů nebo z kvalitních dílů z druhovýroby.

,,Snažíme se vždycky stoprocentně splnit požadavky každého zákazníka. Provádíme výkup vozidel a samozřejmě máme možnost i nabídnout výhodné financování," říká majitel servisu.

Jaká je historie autoservisu?

Autoservis ŠŮLA MOTORS původně působil od roku 2014 v Plzni, nejdříve u Ploché dráhy na Borech. V roce 2021 se servis přestěhoval na Koterovskou ulici. V těchto prostorech byl servis pouze v pronájmu, a proto bylo v jeho kompetenci sehnat do budoucna prostory, které budou v jeho vlastnictví pro další rozvoj firmy. V březnu 2023 se firmě podařilo odkoupit stávající prostory autoservisu v Rokycanech AUTO – MOTO – JAGER. Servis zahájil svou činnost v roce 1993 jako značkový servis HONDA, v letech 2004 – 2010 byl autorizovaným servisem ŠKODA. Do roku 2015 byl zastoupením Chevrolet a do roku 2022, byl autorizovaným prodejem a servisem vozidel SsangYong. Stávající portfolio obou firem zůstalo zachováno a vznikla jedna firma.

Spoustu skvělých služeb na jednom místě

Firma ŠŮLA MOTORS je partnerem veškerých pojišťoven, pokud se vám stane pojistná událost, pracovníci servisu s vámi sepíší potřebné dokumenty k vyřešení vaší události a o všechno se postarají. 

,,Velká výhoda je ta, že disponujeme vlastní karosářskou dílnou a lakovnou, což nám umožňuje opravit vozidlo v co nejkratším možném termínu. V případě nešťastné události na cestách jsme připraveni poskytnou i odtah poškozeného vozidla."

Možnost náhradního vozidla v případě potřeby

V tuto chvíli je v servisu připraveno pět náhradních vozidel. V servisu se snaží udržet co největší komfort pro zákazníka, takže půjčení náhradního vozidla v dnešní době je bráno již jako standardní věc.

Již teď disponuje firma prvním demo vozidlem Dongfeng Fengon 5. Během pár měsíců bude mít celou modelovou řadu vozidel Dongfeng k vyzkoušení. Vozidla si mohou zákazníci přijit vyzkoušet přímo do showroomu, který se v autosalonu nachází. Po domluvě prodejce přijede přímo k zákazníkovy domu. Není žádný problém, aby si zákazník vozidlo na pár dní půjčil a v klidu si ho vyzkoušel dle vlastních potřeb.

V servisu realizují i přestavby vozidel

Přestavba vozidel je taková třešnička na dortu v široké škále komplexních služeb. V první řadě se řeší cenový rozpočet samotného vozidla a přestavby. Dle cenového rozpočtu se rozhoduje, zda bude přestavba stavěna na starší vozidlo nebo na vozidlo úplně nové. 

,,Spolupracujeme s firmou Tauchman SWS s.r.o z Jilemnice, která mu na míru na vozidlo udělá nástavbu dle potřeb a využití zákazníka."

Po celou dobu přestavby se vozidlo musí pravidelně vážit, aby splňovalo veškeré potřebné váhy a normy. Na vozidlo se zavěšují potřebné doplňky, opět dle potřeby konečného zákazníka. Jedná se např. o výstražný systém, naviják, zvýšené podvozky, které zvýší optickou výšku, ale i samotnou nosnost vozidla, zakrytování podvozku atd. Po celkové přestavbě vozidlo jde na celkové přezkoušení do technického ústavu a proběhne kompletní zapsání do technického průkazu vozidla.

Nová vozidla Dongfeng

Dongfeng je druhý největší výrobce automobilů v Číně. S více než 50letou tradicí v automobilovém segmentu a roční produkcí více než 3,5 milionu automobilů. Nabízí různé modely osobních automobilů od SUV, malých nákladních vozidel, nákladních automobilů až po autobusy se spalovacím nebo elektrickým pohonem. Je jedním z lídrů v segmentu ekologických vozidel.

Ligier - to je auto od 15 let

Auto od 15 let neboli mopedauto se dá opravdu řídit již od patnácti let, přičemž stačí řidičák na malou motorku (A1).Tyto vozy jsou oficiálně zařazeny do kategorie lehkých motorových čtyřkolek s nejvyšším výkonem maximálně 6 kW, rychlostí omezenou na 45 km/h a jejichž pohotovostní hmotnost nesmí překročit 425 kg.

Základem konstrukce Ligieru i Microcaru je silný duralový rám kolem kabiny. Samozřejmostí jsou bezpečnostní pásy a auto lze vybavit také airbagem řidiče. Rodiče se o své teenagery tudíž nemusí bát tolik, jako kdyby jezdili na motorce. Výbava může být doplněna také o klimatizaci, parkovacího asistenta i s kamerou nebo multimediální systém s výkonnou audio soustavou. Budoucí majitelé si navíc mohou pohrát s designem auta, barvou karoserie a střechy nebo polepy. 

Malý čtyřtaktní naftový motor Lombardini se i ve městě reálně spokojí se 2,5 litry paliva na 100 kilometrů. Výhodou je, že mladý řidič pochytí řidičské základy, které se mu rozhodně budou hodit po dosažení plnoletosti. S privilegiem řízení mopedauta se také bude učit samostatnosti a zodpovědnosti, a získanou nezávislost ocení právě i rodiče. Nemusí alespoň dítěti dělat taxíka.

ŠŮLA MOTORS
Zeyerova 1100, Rokycany 337 01

Telefon
: 608 308 092
Email
: jsteam@email.cz
Facebook
: SulaMotorssro
Instagram
: Sula.Motors

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka