Šumavský Mouřenec zve na nedělní dětský den

Dětem začaly prázdniny, a proto kostel sv. Mořice na Mouřenci nad Annínem připravil dárek pro všechny školáky. Už v neděli 3. července ve 14 hodin začíná na Mouřenci dětský den.

Jarní servisní akce AUTO CB

Loni byl poprvé a dětem se líbil, organizátoři proto přichystali další. Děti si mohou projít zábavnou a soutěžní stezku a plnit různé úkoly, dozvědí se něco o svatém Mořici a Mouřenci, zkusí si něco vyrobit a s výtvarnicí Katerinou Mararovou budou malovat vodovými barvami Mouřenec.

"Ty nejhezčí obrázky o dva týdny později vystavíme v nové venkovní Galerii Zeď/Mauer 1887. Obrázky budou viset na hřbitovní zdi," líčí za organizátory Lukáš Milota. Dětský den začne ve 14 hodin pohádkovými písničkami, které si s dětmi zahraje na kytaru a zazpívá Lenka Němečková. Jsou připravené odměny pro děti. Zkrátka nepřijdou ani dospělí. Pro ně je připravená rukodělná dílna a v 16 hodin komentovaná prohlídka kostela. V 15:30 začne také prohlídka kostela v němčině. Vstupné bude ryze dobrovolné a poslouží k pokrytí nákladů na dětský den.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 02.07.2016 17:07



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka