Sušičan mlátil a kopal spolubydlícího

Podezřelý muž byl zadržen a převzal obvinění z několika trestných činů. Následně byl převezen do vazební věznice.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z oddělení obecné kriminality ukončili prověřování několika trestných činů, ze kterých byl podezřelý šestačtyřicetiletý muž ze Sušice.

Muž převzal od komisaře usnesení o zahájení trestního stíhání a byl obviněn ze spáchání pokračujícího přečinu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, přečinu porušování domovní svobody a pokračujícího přečinu vydírání.

Obviněný pobýval v domě, ve kterém žil i poškozený. Počátkem měsíce července letošního roku v Sušici opakovaně fyzicky napadl poškozeného, kterého udeřil rukou sevřenou v pěst a kopy kolenem do hlavy i jiných částí těla. Při fyzickém útoku útočník muži způsobil zranění, se kterým byl ošetřen ve zdravotnickém zařízení.

Dále v uplynulých třech měsících obviněný přinutil poškozeného, aby prováděl různé úkony a opět jej opakovaně fyzicky napadal.

Policisté muže zadrželi a převezli na policejní oddělení, kde byly provedeny další úkony. Policisté si vyžádali znalecké posudky z oboru zdravotnictví. Soud rozhodl o vzetí muže do vazby, kam jej policisté převezli.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 15.07.2021 15:50



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka