Tachovští policisté hledají svědky nehod

Od dopravních nehod stále ujíždění někteří řidiči. Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost.

Cílená propagace v Plzni

 První nehoda se stala 27. června letošního roku kolem 6:05 hod. na silnici II. třídy číslo 199 u obce Malovice. Od Kadrnožky směrem na Malovice jel s osobním vozidlem Škoda Fabia řidič, který uvedl, že na rovném a přehledném úseku komunikace začal předjíždět vpředu jedoucí nákladní auto s návěsem. Vzhledem k tomu, že z protisměru vyjelo vozidlo, řidič fabie se rozhodl, že se zařadí zpět za předjížděný nákladní automobil. Při tomto manévru však pravou přední částí svého vozidla zavadil o levou zadní část návěsu. Řidič poškozeného nákladního auta pokračoval dál v jízdě ve směru na Novou Hospodu.
     Druhá nehoda se stala z 28. na 29. června letošního roku v Tachově. V Rokycanově ulici nacouval dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem s tažným zařízením do plechového parapetu výlohy kadeřnictví a poté z místa nehody ujel.
     Poslední nehoda se stala 11. července letošního roku kolem 9:45 hod. v Plané. V ulici Wolkerova na parkovišti u obchodního domu poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zadní nárazník zaparkovaného osobního vozidla značky Hyundai a poté z místa ujel.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka