Taneční vínek pro seniory se blíží

Senioři z třetího plzeňského obvodu se opět po dvou letech dočkají svého oblíbeného a hojně navštěvovaného Jarního tanečního vínku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jarní společenská událost pro seniory s trvalým bydlištěm na území centrálního obvodu začíná 16. května v 16 hodin ve Velkém sále Měšťanské besedy v Kopeckého sadech v Plzni. K tanci i poslechu zahraje tradičně taneční orchestr TO1 Miroslava Novotného pod vedením kapelníka Jiřího Břicháče.

„Dobře víme, jak rádi se naši senioři baví, což už dokazují více než dvacet let svojí účastí na Tanečních víncích, které pořádáme dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Dokázali by zaplnit snad jakýkoliv sál v našem městě“, říká s úsměvem David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. „Taneční vínky jsou již tradicí, kterou zavedl jeden z prvních porevolučních starostů třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek. Jsem přesvědčen, že podobná akce s tak dlouhou tradicí v Plzni není, a proto je o ni vždy mezi seniory veliký zájem a těší se na ni,“ dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Vstup na akci je zdarma, sál bude zpřístupněn již od 15:30 hodin.

„Chtěl bych co nejsrdečněji pozvat všechny seniory třetího plzeňského obvodu, kteří se chtějí setkat v příjemném prostředí se svými přáteli, zatančit si nebo si jenom poslechnout hezkou hudbu. Oblíbené evergreeny k tanci i poslechu jim zahraje tradičně jejich oblíbený taneční orchestr Miroslava Novotného. Pro dámy máme připraveno, jak je již dlouholetým zvykem, květinové překvapen“, zve Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3.

Plzeňský centrální obvod má pro seniory ještě jednu dobrou zprávu – obvod počítá s přípravou Podzimního tanečního vínku. Termín bude seniorům včas oznámen.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka