Techmania v sobotu znovu otevírá provoz pro návštěvníky

A je to tady! Od 5. června otevírá plzeňská Techmania ve zkušebním provozu a těší se opět na návštěvníky. Z důvodu covid pandemie byla Techmania několikměsíců uzavřena.

Jarní servisní akce AUTO CB

Páté otevření v historii Techmanie nazval tým jako „TECHMANIA DEMO 5“.

Tým Techmanie přirovnal stávající situaci k souboji, kdy po dlouhotrvajícím zuřivém boji s armádami Covidu, byla vojska Techmanie zdecimována. Nicméně nyní Techmania znovumobilizuje své síly a připravuje se k odvetné bitvě. Pro doplnění našich životů a palebné síly pro boj s Covidem, jsou vojska Techmanie nucena vydat se na tajemnou výpravu: Techmania Demo 5.

Zkušební provoz nebo –li DEMO verze bude běžet do konce června a je provázena stále ještě proticovidovými opatřeními, které v sobě nesou omezenou kapacitu v prostoru na 500 osob a úpravu otevírací doby. Budova 3D Planetária bude ve zkušebním provozu zatím stále uzavřena a návštěvníci ji znovu budou moci navštívit až od července.

„Své oblíbené science center si zatím návštěvníci budou moci užít pouze o víkendech. S tím, že zároveň dochází k úpravě ceny vstupného, po celou dobu omezeného provozu. I tak se ale mohou všichni těšit na skvělý program, který jim Techmania nabídne, i když zatím pouze v hlavní budově science centra. Opět se spustí oblíbené tematické expozice,ožije hlediště pro populární vědecké show a v návštěvnickém prostoru se rozehrají baskingy. Budova science centra tedy poběží z pohledu programu tak, jako v době předcovidové.  Osobně věřím, že naše návštěvníky stejně tak jako celý tým spojí radost z toho, že se opět po několika měsících budeme moci všichni v Techmanii potkat a užít si skvělý den plný zábavy.“, říká Kateřina Chábová, manažerka Techmania Science Center.

I nadále se bude Techmania řídit veškerými hygienickými nařízeními vlády. Po celou dobu DEMO provozu budou zajištěny všechny potřebná hygienická opatření.

Do vnitřního prostoru budovy bude i nadále povolen vstup pouze s nasazeným respirátorem a budou dodržovány 2 m rozestupy. Po celé expozici jsou umístěny dávkovače s dezinfekcí.Ve vstupní zóně je umístěna termokamera, která snímá tělesnou teplotu.

Restaurace je zatím bohužel zavřená. K dispozici budou výdejní automaty s nápoji a malým občerstvením.

Vzhledem k omezené kapacitě se doporučuje zakoupení vstupenek online na e-shopu. Vstupenky je možné zakoupit i na recepci Techmanie, ale je nutné počítat s rizikem naplněné kapacity.

Pro návštěvníky upravila Techmania  cenu vstupného tak, aby byl zohledněn omezený provoz. Tento ceník je prozatím platný do konce června 2021.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.06.2021 17:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka