Tip na valentýnský dárek: Kisseláč Meruňka z minipivovaru Proud

Co se stane, když se meruňka zamiluje do piva? Vznikne Kisseláč Meruňka – pivo, které je v každém doušku neodolatelné, tak jako polibek s chutí po meruňkách.

Cílená propagace v Plzni

 Kisseláč Meruňka z plzeňského minipivovaru Proud je tím, co mnohé ženy dlouho marně hledaly – valentýnským dárkem, který opravdu potěší je i jejich partnery.

„Kisseláč ve stylu Berliner Weisse je osvěžující pivo, které si nachází stále více příznivců. V Proudu jsme vsadili na přídavek čistého meruňkového pyré od českého dodavatele,“ říká sládková pivovaru Proud Lenka Straková.

Namísto prázdných frází či unifikovaných srdíček letos zhmotněte své láskyplné vyznání v lahvi  Kisseláče Meruňka. V e-shopu pivovaru Proud je k mání samostatně anebo ve speciálním Balíčku ovoce, kde mu navíc dělá společnost Yuzu Pale Ale s příjemnou hořkostí a lehkým citrusovým aroma. Tahle dvojka vás správně naladí na romantický valentýnský večer!

O pivovaru Proud
Experimentální minipivovar Proud, který sídlí v bývalé elektrárně v areálu Plzeňského Prazdroje, uvařil první várku 29. 9. 2020. Ve stálé nabídce pivovaru Proud je nyní TheMže – English Pale Ale 10, Ventill – ležák 11, Soutock – žitná IPA 13, Cotel – Stout 14 a nealkoholické pivo Proovan. Pivovar připravuje různé sezónní speciály, ve spolupráci s dalšími zajímavými partnery experimentuje v rámci limitovaných edic nebo řady barrel-aged, tedy piv stařených v dubových sudech po whisky či víně. Mnohá z těchto piv si již získala nejen četné fanoušky, ale také uznání odborných porot na českých i mezinárodních pivních soutěžích. V roce 2021 mezi ně přibyla zlatá a stříbrná medaile z International Beer Festival Budweis a vítězství ve dvou kategoriích soutěže Cerevisia Specialis – Pivní speciál. Pivovar počítá s roční produkcí v řádu několika tisíc hektolitrů piv v sudech a skleněných lahvích. 

Piva z pivovaru Proud jsou v prodeji ve vlastním e-shopu a také na Rohlík.cz, v některých pivotékách i ochutnávkových pivnicích, např. Pult a Pivstro, ve vybraných prodejnách Makro a Albert v Plzni a Praze nebo na pivních festivalech. Aktuální informace najdete vždy na webu pivovaru v sekci Kam na pivo. Pivovar nabízí také komentované prohlídky s ochutnávkou, které jsou doslova nabité energií.

Poznámka redakce: pokud jste fanoušek piva, doporučujeme vám navštívit unikátní pivní hotel v Nepomuku. Vyzkoušejte pivní lázně podporující imunitu.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka