Tip pro gurmány. Do Prazdroje na týden omáček a pivovarský brunch

Dobře se najíst – to je zaručený recept, jak zahřát tělo v chladném zimním počasí a naladit mysl na pozitivní vlnu.

Cílená propagace v Plzni

Ve vyhlášené Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji dávají téhle léty prověřené zkušenosti konkrétní obsah ve formě nejrůznějších sezónních gastronomických akcí: Týden od 21. do 26. února bude ve znamení omáček a 19. února je na programu pivovarský brunch.

Týden omáček v Hospodě Na Spilce nabídne hostům možnost sestavit si pokrm podle své chuti – za jednotnou cenu 275 Kč si každý sám zvolí libovolnou omáčku, maso i přílohu z nabídky. Na výběr je: Koprová, rajská, okurková, papriková, křenová a houbová omáčka. A k ní dušené hovězí žebro, vepřová plec, rolované kuřecí stehno nebo uzený jazyk. Jako příloha karlovarské knedlíky, houskové knedlíky, špekové knedlíky, bramborové knedlíky, vařený brambor či dušená rýže.  

Druhý pivovarský brunch v letošním roce 19. února umožní dosyta si užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne.   Od 11 do 15 hodin bude v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj k dispozici hojné množství vytříbených chuťovek, ale třeba i gulášek, kachnička nebo poctivé koláče. A k tomu vše od žemlových knedlíků, zelných placiček až po čočkový salát na kyselo. Pozor, cena 750 Kč/osoba zahrnuje také konzumaci nápojů: kávy, piva Pilsner Urquell, Kingswoodu, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD! 

Rezervace stolu na týden omáček a pivovarský brunch na webu www.naspilce.cz/kontakt nebo na telefonním čísle: +420 724 617 355

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka