TOP 09 Plzeň–venkov povede dál Miroslav Hlaváč

Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov si zvolila nové vedení.

Cílená propagace v Plzni

Na sněmu, který se z důvodu aktuální situace poprvé konal prostřednictvím videokonference, post předsedy obhájil Miroslav Hlaváč. Místopředsedy regionální organizace byli znovu zvoleni starosta Přeštic Karel Naxera a zastupitel Města Touškov Petr Dvořák.

„Děkuji za důvěru všem delegátům našeho sněmu. Za uplynulé dva roky se k nám připojili noví členové. Také se nám povedlo spojit síly se středopravicovými stranami a uspět ve volbách do Evropského parlamentu i v krajských volbách. Byly to úspěšné dva roky. Jsem přesvědčen, že právě spolupráce je tou správnou cestou k úspěchu i ve volbách do Poslanecké sněmovny a že už na podzim budeme mít vládu demokratických stran bez extrémistů a bez Andreje Babiše. Musíme udělat vše pro to, abychom hned po volbách měli kompetentní vládu, která tuto zemi vyvede z krize. K tomu jsem připraven pomoci ze všech sil,“ říká ke svým cílům znovuzvolený předseda regionální organizace TOP 09 Miroslav Hlaváč, který zároveň kandiduje za TOP 09 na koaliční kandidátce SPOLU ve volbách do PSP ČR.

Miroslav Hlaváč se narodil v roce 1991 v Plzni, středoškolské studium absolvoval na gymnáziu Blovice. Vystudoval politologii na Západočeské univerzitě v Plzni a následně na Univerzitě Karlově v Praze. Během vysokoškolského studia absolvoval také studium na De Montfort University v anglickém Leicesteru. Pracuje jako zástupce tiskového mluvčího TOP 09. Je předsedou místní organizace TOP 09 ve Starém Plzenci, kde se zasadil o změnu územního plánu a tím zabránil vzniku průmyslové zóny. Od roku 2019 také stojí v čele Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov. 

Ve výboru regionální organizace ještě usednou právnička z Plas Eliška Svobodová, radní z Plané Miroslav Pelán, zastupitel Dobříva Jiří Monhart a místostarosta Nových Mitrovic Ondřej Kropík.
Regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov je hned po plzeňské organizaci druhá nejpočetnější a působí v okresech Plzeň – jih, Plzeň – sever, Rokycany, Tachov a obcích spadajících do správního obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Starý Plzenec a také v obcích Kyšice, Dýšina a Chrást. Tvoří ji šest místních organizací. Místní organizace Přeštice, které předsedá starosta Přeštic Karel Naxera, Rokycany, jejímž předsedou je místostarosta Hrádku Tomáš Rousek, Tachov, kterou vede radní města Planá Miroslav Pelán, Plasy s předsedou Ladislavem Legem, Nýřany, kterou vede Miroslav Vecka a Starý Plzenec, kde je předsedou Miroslav Hlaváč.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka