Top 5 jarních dekorací z e-shopu HomeDecorHome.cz, které musíte mít

Milujete jaro a rádi zdobíte svůj domov? Toto období je plné barev a právě jarní dekorace dodají tu pravou atmosféru i vašemu domovu.

Cílená propagace v Plzni

Jarní dekorace jsou skvělým způsobem, jak přivést do vašeho domova novou a čerstvou energii. Ať už preferujete jemné a decentní ozdoby nebo výrazné a barevné prvky, v e-shopu HomeDecorHome.cz určitě najdete dekorace, které se vám ihned zalíbí.

1. Proutěné okénko

Proutěné dekorace jsou v posledních letech velkým hitem a jarní varianta v podobě proutěného okénka s jarní tematikou určitě není výjimkou. Tento dekorativní kousek přinese do vašeho domova jarní atmosféru a lze ho snadno kombinovat s různými druhy interiéru. Dekorativní okénko lze pověsit jako věnec na zeď či umístit na okno. Tato dekorace vytvoří ve vašem domově krásnou a osvěžující jarní náladu.

2. Dekorační hnízdo s vajíčky

Dekorativní hnízdo s vajíčky je dalším oblíbeným kouskem na jarní téma. Hnízdo je vyrobeno z přírodních materiálů a obsahuje několik barevných husích vajíček. Je vhodný pro využití jako stolní dekorace nebo pro umístění na okno.

3. Jarní povlaky na polštářky

Jarní polštářky vyjadřují klasický prvek jarní dekorace, která vyladí váš domov do detailu. Stačí pořídit vhodný povlak na polštář a hned máte jednoduchou a trefnou dekoraci. Bavlněný povlak s barevnými vajíčky a zajíčky vykouzlí tu pravou jarní atmosféru. Pokud máte raději světlejší barvy, zvolte povlak s bílým pozadím a ptáčkem s vajíčky.

4. Jaro v šuplíku

Co si představit pod dekorací ,,Jaro v šuplíku"? Přesně to, co slyšíte. Dekorace je tvořena z látkových květin narcisů, hyacintů, modřenců, tulipánů, rozkvetlé třešně a sedmikrásek, které jsou vsazeny do dřevěného šuplíku ve světlých rustikálních barvách. Díky mnoha krásným barvám květin rozjasní tato dekorace každý váš jarní den.

5. Květina v proutí

Květiny v proutí dodají velmi příjemnou a pohodovou jarní atmosféru. Z proutí ,,rostou" žluté, růžové i zelené rostlinky, které mezi sebou schovávají i několik oblíbených kočiček, které se každý rok stávají jedním z hlavních symbolů jara. Této nádherné a energické jarní dekorace si ihned všimne každý váš host.

V e-shopu HomeDecorHome.cz najdete celou řadu jarních dekorací, které jsou trendy pro rok 2023. Jakou dekoraci si vyberete?

Home Decor Home

Kardinála Berana 1092/14, Plzeň 30100

E-shop
: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
: Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka