Totem zve v pátek malé i velké na turistické pochody

Plzeňský TOTEM-RDC nabízí na počátek rozšířeného víkendu zajímavé akce, určené jak seniorům a milovníkům turistiky, tak rodinám s dětmi:

Jarní servisní akce AUTO CB

8.5.2015 – Volný pátek nabízí tradiční turistický pochod MÁJOVÝ SENIORPUCHÝŘ, jehož 9. ročník pořádám plzeňský mezigenerační dům TOTEM-RDC (regionální dobrovolnické centrum) společně s oddílem turistiky „Aktivní stáří“ TJ Rozvoj Plzeň, KČT® -  odborem J. Danzera Plzeň a Střediskem volného času dětí a mládeže Petřínská. Součástí pochodu bude i Duhová cesta – trasa pro děti (4 km) s mnoha zajímavými úkoly a cílovou odměnou. Start od 8:00 do 11:00 hod. z Ranče Šídlovák, Duhová cesta v čase 9:00-11:00 hod. Startovné: 15,- Kč za osobu.

Duhová cesta pro děti, rodiče a prarodiče 

8. 5. 2015

Mezigenerační dům TOTEM-RDC pořádá pro děti, doprovázené rodiči i prarodiči Duhovou cestu okolím plzeňského Šídlováku, který se nachází jen kousek od TOTEMového domu na konečné tramvaje č. 4 na Košutce. Účastníky čeká 4 km dlouhá cesta plná úkolů a soutěží.  A co je výhodou, vyrazit může celá rodina! Úkolem všech členů rodiny bude vrátit barvy kytičkám z věnečku duhové víly. Ta nešťastnou náhodou všechny barvičky poztrácela. Každý splněný úkol pomůže vrátit barvu jedné kytičce.

Odměna čeká na všechny vílí zachránce. Nebude chybět ani soutěž o největší věkový rozdíl účastníků cesty v jednom týmu. Vítězové Duhové cesty dostanou v cíli výborný dort z TOTEMové kavárny!

8. 5. 2015, start od 9 do 11 hodin z Ranče Šídlovák. Startovné: 15,- Kč za osobu.

Mezigenerační Duhová cesta je součástí akce Májový seniorpuchýř, kterou pořádáme spolu s oddílem turistiky „Aktivní stáří“ TJ Rozvoj Plzeň, KČT® odbor J. Danzera Plzeň.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.05.2015 12:11



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka