TOULKY ČESKÝM ZÁPADEM aneb z historie měst a obcí Plzeňského kraje

Jak vypadal náš kraj před sto lety? Co se změnilo, co zmizelo v proudu času?

Cílená propagace v Plzni

Jací byli naši předkové před pár generacemi? Jak vznikly názvy obcí v západních Čechách?

Odpovědi přináší unikátní populárně naučná publikace z vydavatelství Grafia, která s přispěním Plzeňského kraje vychází v předvánočním čase s názvem TOULKY ČESKÝM ZÁPADEM aneb z historie měst a obcí Plzeňského kraje. Jejími autory jsou zkušený publicista a spisovatel Josef Kejha a historik Jiří Janouškovec, jejichž Zmizelá Plzeň, Plzeňský Prazdroj a další historické publikace jsou vysoce ceněny pro svoji historickou erudovanost i čtivost.

Kniha obsahuje snímky starých fotografů zachycené na skleněných negativech uložených ve sbírkách Západočeského muzea v Plzni, které dosud v drtivé většině nebyly knižně publikovány. Většina fotografií v publikaci pochází ze sbírky spojené se jménem legendárního etnografa Ladislava Lábka, zakladatele plzeňského Národopisného muzea (dnes oddělení národopisu Západočeského muzea v Plzni).

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka