Tradiční pizzerie v Plzni

Máte chuť na pravou křupavou a voňavou pizzu? Zajděte do plzeňské pizzerie ANTICA, kde pizzu pečou klasickou metodou v originální kamenné peci z Itálie.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňská pizzerie s originální italskou pecí

Plzeňská pizzerie Antica s originální italskou pecí nabízí různé druhy pizzy o průměru 32 cm.  Přijďte ochutnat a objednejte si pizzu podle svých představ a chutí. Rádi vám upečeme pizzu se sýrem, rajčatovým pyré, šunkou a salámem nebo s klobásou, olivami a vejcem. Můžete vyzkoušet variantu s cibulí, tuňákem a kukuřicí, přidat můžeme také feferony, papriku nebo plody moře či parmskou šunka. Vše záleží jen na vás!

Už se vám sbíhají sliny? Přijďte do pizzerie Antica blízko centra Plzně a přesvědčete se o lahodné chuti naší pizzy! Rovněž zajišťujeme rozvoz pizzy po Plzni a blízkém okolí. Teplou a voňavou pizzu vám přivezeme domů nebo do kanceláře, na firemní večírek, na stavbu nebo na jakoukoliv adresu v Plzni a blízkém okolí. Rozvoz pizzy a jídel z našeho meníčka je v Plzni a okolí do 7 km ZDARMA. Cena rozvozu do 7 km je stanovena zdarma pro jednu cestu. Cena při dovozu na delší vzdálenosti je 20 - 50 Kč dle vzdálenosti od naší restaurace.

Pizzu si, prosím, objednávejte on-line na www.plzenskapizza.cz nebo telefonicky na čísle +420 377 222 228. Na rozvoz denní nabídky přijímáme pouze telefonické objednávky. Minimální objednávka rozvozu je 100 Kč. Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Sodexo, Chéque Déjeuner.

Máte jakýkoliv dotaz? Chcete si rezervovat stůl v pizzerii pro romantickou večeři, setkání s přáteli nebo obchodní jednání? Kontaktujte nás!

Pizzerie Antica Plzeň

Prokopova 34, Plzeň 30115

Telefon - restaurace:  +420 377 222 228

Email: info@pension-antica.cz

Facebook: facebook.com/anticaplzen




The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 06.08.2015 14:15



11 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka