Trička Plzeňské senior akademie se nosí i v Americe

Až ve slunné Kalifornii znají projekt Plzeňská senior akademie, který ve spolupráci s městskými obvody a dalšími subjekty realizuje Městská policie Plzeň již od roku 2015.

Jarní servisní akce AUTO CB

Manželský pár „studentů“ Plzeňské senior akademie“ reagoval na přání svého vnuka, který chtěl mít hezkou památku na svoje prarodiče a naše krásné město Plzeň. Právě z tohoto důvodu chlapci darovali tričko „Plzeňské senior akademie“ s logem Městské policie Plzeň, Plzeňské senior akademie, Bezpečné Plzně a města Plzně. Vnoučkovi udělalo tričko takovou radost, že nelenil a hrdě se nechal vyfotografovat před služebnou policie City of Petaluma. "Máme radost, že myšlenka celoživotního vzdělávání v oblasti bezpečnosti putuje i za hranice nejen našeho města, státu, ale i světadílu. Děkujeme všem, co nám s tím pomáhají. Prevence kriminality je velice důležitá a pro všechny lidi celého světa prakticky stejná. Proto jsme rádi, že ji absolventi i nadále šíří mezi své blízké," říká Andrea Vlčková z plzeňské městské policie.

 Jak tvrdí ministerstvo vnitra „Prevence se musí vyplatit“.  Tato trička byla pořízena v rámci projektu SENI 2018 a Plzeňské senior akademie z finančních prostředků města Plzně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka