Trojka zve na nedělní dětský maškarní bál

Konečně je tu opět karneval! Po dlouhé nucené covidové přestávce se třetí městský obvod vrací ke své tradici, všechny děti a rodiče srdečně zve na Dětský maškarní bál.

Cílená propagace v Plzni

Tentokrát se ale uskuteční na jiném místě, než jste byli zvyklí. Organizátoři vás zvou do zajímavých prostor DEPO 2015. Zapište si do diářů 19. březen 2023.

A co vás a hlavně vaše děti čeká? Kouzelnická show, spousta soutěží a samozřejmě diskotéka. Nabitým odpolednem, které odstartuje úderem třetí hodiny odpolední, vás provedou klauni TOPI a MOPI, se kterými se můžete i vyfotit. Vystoupí také malí tanečníci se svojí lektorkou z borské Skupovky. "A vybereme nejkrásnější kostým, tři nejlepší masky dostanou po dvou vstupenkách do plzeňské Techmánie. Už teď víme, že to porota nebude mít vůbec jednoduché," slibují pořadatelé.

Vstupné je pro děti zcela zdarma, rodiče nebo jiný doprovod pak zaplatí pouze symbolických padesát korun. Vstupenky, i ty s nulovou hodnotou, ale potřebuje z kapacitních důvodů každý. Zakoupit je můžete už nyní přes systém GoOut na stránkách DEPO 2015. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.03.2023 08:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka