Ty nejlepší Historky z Tinderu představí v Besedě Lukáš Hejlík

Oblíbené Historky z Tinderu se opět vracejí do Plzně. Představení z cyklu scénického čtení LiStOVáNí, v němž účinkují Pavla Dostálová a Lukáš Hejlík, se odehraje v Malém sále Měšťanské besedy v pondělí 22. května od 20 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách vycházejí ze stejnojmenné knihy, v níž oblíbená stand-up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly, které ona a její kamarádky zažily díky seznamovací aplikaci Tinder. A jak už to bývá, z nejhoršího rande jsou ty nejlepší historky - protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách. 

„O Tinderu zlé jazyky praví, že je to aplikace na sex, což je samozřejmě pravda, ale škála jeho využití je stejně široká jako zadnice Kim Kardashian,“ píše hned v úvodu knihy Macháčková.

Představení je, stejně tak jako kniha, plné příběhů o lásce, randění i pořádných trapasech. Dostanou vás, ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi. Během večera se dozvíte například, co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku, co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex nebo jak nejlépe rozchodit rozchod.

Vstupenky na představení lze zakoupit na www.mestanskabeseda.cz. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka