Tip pro gurmány: týden ve znamení ovocných knedlíků přímo v pivovaru

Speciální letní menu v legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji od 18. do 23. července ovládnou ovocné knedlíky.

Cílená propagace v Plzni

Sladká česká klasika ve výjimečné kombinaci švestek s čokoládovým marcipánem a dalších neodolatelných chutích a variantách, korunovaná párováním s pivem. Přijďte ochutnat!

Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připravil do detailu vyladěné letní knedlíkové menu: Tvarohové knedlíky plněné meruňkami a marcipánem, meruňkové pyré, sušenková drobenka a máslo. Tvarohové knedlíky plněné švestkami a čokoládovým marcipánem, švestkové pyré s rumem, strouhaný tvaroh, mák a máslo. A do třetice plněný kynutý knedlík borůvkami, žahour z lesního ovoce, zakysaná smetana a sušenková drobenka. Čím tuhle delikatesu zapít? V Plzni samozřejmě pivem. Sládková z experimentálního pivovaru Proud Lenka Straková doporučuje párování se svěží letní novinkou Maracuja Ale nebo tmavým pivem Cotel, které budou Na Spilce na čepu.

Letos jednatřicetiletá Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik, který je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru, na jehož nádvoří sídlí, v roce 2022 prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka