Sladká česká klasika ve výjimečné kombinaci švestek s čokoládovým marcipánem a dalších neodolatelných chutích a variantách, korunovaná párováním s pivem. Přijďte ochutnat!
Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připravil do detailu vyladěné letní knedlíkové menu: Tvarohové knedlíky plněné meruňkami a marcipánem, meruňkové pyré, sušenková drobenka a máslo. Tvarohové knedlíky plněné švestkami a čokoládovým marcipánem, švestkové pyré s rumem, strouhaný tvaroh, mák a máslo. A do třetice plněný kynutý knedlík borůvkami, žahour z lesního ovoce, zakysaná smetana a sušenková drobenka. Čím tuhle delikatesu zapít? V Plzni samozřejmě pivem. Sládková z experimentálního pivovaru Proud Lenka Straková doporučuje párování se svěží letní novinkou Maracuja Ale nebo tmavým pivem Cotel, které budou Na Spilce na čepu.
Letos jednatřicetiletá Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik, který je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru, na jehož nádvoří sídlí, v roce 2022 prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.