U Škodalandu vzniká sedm stání pro karavany

Na dovolenou do Plzně s celým bydlením. Takovou možnost nabídne již brzy třetí městský obvod všem turistům s karavanem.

Cílená propagace v Plzni

Sedm stání pro obytné vozy vzniká na stávajícím parkovišti u areálu Škodalandu, který se nachází na břehu Borské přehrady. Hotovo bude nejpozději v lednu.

„Obliba karavanů v posledních letech výrazně roste, snažíme se proto jít s trendem a vyhovět tak hned celé řadě turistů, kteří obytnými vozy vyrážejí na dovolenou stále častěji. Škodaland je navíc atraktivní lokalitou, která kromě rekreace přímo na místě nabízí i výhodnou polohu k výletům do centra města Plzně i jeho okolí,“ uvádí starosta MO Plzeň 3 David Procházka.

Karavanisté budou mít na stellplatzu možnost doplnit si čistou vodu, připojit se na elektrickou energii i vypustit šedou vodu z kuchyňky včetně možnosti vyprázdnění WC kazet.

Servis s vypouštěním šedé vody a napouštěním čisté vody se bude provádět na ploše obslužné komunikace. Za vpustí pro vypouštění vody bude umístěno liniové odvodnění. Výdejní sloupek na čistou vodu a výlevka chemických WC budou umístěny do středové zeleně.

Práce na místě jsou v tuto chvíli těsně před dokončením. Kdy bude stavba hotova teď záleží jen na přízni počasí. V ideálním případě k tomu dojde ještě nyní do konce roku, nejpozději ale budou stání připravena v lednu 2023.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka