Učitelé v kraji obdrží respirátory. Distribuce začala

Na základě usnesení vlády bude distribuováno 153 500 kusů respirátorů FFP2 pro potřeby pedagogických a nepedagogických pracovníků v Plzeňském kraji.

Cílená propagace v Plzni

Ve středu 7. října začínají příslušníci Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje rozvážet respirátory na určená distribuční místa jednotlivých obcí s rozšířenou působností. Odtud pak budou respirátory distribuovány do jednotlivých školských zařízení. Pracovníci krajského úřadu Plzeňského kraje pak zajistí rozvor respirátorů na střední školy, učiliště a soukromé školy v regionu. Respirátory byly v úterý podvečer dovezeny ze skladu  PČR v Opočínku na požární stanici v Přešticích, odtud bude nyní  probíhat další distribuce.

Ochranné pomůcky obdrží všechny školy a školská zařízení na území Plzeňského kraje, které bylo k 30. 9. 2020 zapsáno ve školském rejstříku a není mimo provoz. Školy obdrží takové množství respirátorů, které odpovídá poslednímu MŠMT známému stavu průměrného evidenčního počtu zaměstnanců přepočteného, který byl školou/ŠZ vykázán k 30. 6. 2020 na výkaze P1-04.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka