Ukradl věci z vozidla

STŘÍBRO – Otevřené okénko vozidla a věci v něm se staly velkým lákadlem pro zatím neznámého pachatele. Ten si odnesl doklady k vozidlu i tankovací kartu.

Cílená propagace v Plzni

     Stříbrští policisté se zabývají případem neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, který se stal ve středu, tj. 12. července letošního roku, ve Stříbře. V Benešově ulici vnikl skrze otevřené okénko dosud neznámý pachatel do zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Fabia a z koženkových desek položených na sedadle spolujezdce odcizil osvědčení o registraci k vozidlu a tankovací kartu s PIN kódem. Svým jednáním tak způsobil škodu, která nebyla prozatím vyčíslena. Stříbrští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli a odcizených věcech pátrají.
     Policisté občanům opětovně radí, aby ve vozidlech na viditelných místech nenechávali žádné cenné věci, které by mohly upoutat pozornost pachatelů, a i v horkých letních dnech, které svádí, aby lidé nechávali okénka svých vozidel pootevřená, měli na paměti, že takovým jednáním potencionálním pachatelům usnadňují „práci“.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
14. 7. 2017


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka