ÚMO Plzeň1 pořídil strážníkům dva zdravotnické batohy

Dva zbrusu nové zdravotnické batohy mají od října 2015 k dispozici strážníci Městského obvodu Plzeň 1. Pokud se ocitnou v situaci, kdy je ohroženo něčí zdraví nebo život, mohou efektivně pomoci.

Cílená propagace v Plzni

Strážníci musí poskytnout první pomoc ještě před příjezdem rychlé lékařské pomoci

Dva zbrusu nové zdravotnické batohy mají od října 2015 k dispozici strážníci Městského obvodu Plzeň 1. Pokud se ocitnou v situaci, kdy je ohroženo něčí zdraví nebo život, mohou efektivně pomoci. Z rukou pana starosty Mgr. Miroslava Brabce a místostarostky PhDr. Ivany Mádlové Ph.D., MBA je přijal velitel obvodní služebny Ladislav Kur se svou zástupkyní Gabrielou Černou. Ke zkvalitnění práce strážníků zdravotnické batohy určitě přispějí, jelikož se strážníci při pochůzkách dostávají do situací, kdy je nutné včas poskytnout první pomoc, ještě před příjezdem rychlé lékařské pomoci.

„Situací, kdy strážníci poskytují první pomoc, je stále více. Proto je nutné, aby u sebe měli potřebné vybavení. Batohy jsou lehké, dobře se nosí a obsahují řadu kvalitních zdravotnických pomůcek, například resuscitační set, teploměr, tlakoměr a další. Jsem velmi ráda, že touto zdánlivě maličkostí můžeme přispět k záchraně zdraví či života obyvatel našeho obvodu,“ říká místostarostka MO Plzeň 1 PhDr. Ivana Mádlová, Ph.D., MBA. Batohy pořídil městský obvod za 8840 korun.

Poznámka redakce: Máme pro vás tip, kde si můžete resucitační pomůcky pořídit.

Resuscitační pomůcky při své práci v terénu využívají nejen strážníci městské policie ale také hasiči, lékaři a zdravotníci záchranných služeb. Pokud si chcete i vy pořídit vybavení pro resuscitaci, máme pro vás dobrou radu.  Resuscitační kufrybrašny nebo různé soupravy určené k prvnímu zásahu u pacienta si můžete zakoupit ve specializovaném e-shopu www.szo.cz.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka