V Chodově boural s akoholem, po nehodě ujel

Nedal přednost v jízdě a došlo ke střetu s vozidlem na hlavní silnici. Na místě nezastavil a pokračoval v jízdě do svého bydliště.

Jarní servisní akce AUTO CB

K dopravní nehodě na křižovatce silnice III. třídy č. 19526 s místní komunikací v obci Chodov došlo dne 30. prosince 2021 v 12:00 hodin. Padesátiletý řidič osobního automobilu Fiat jedoucí po vedlejší pozemní komunikaci od prodejny směrem ke křižovatce s hlavní pozemní komunikací odbočoval vlevo ve směru na osadu Výhledy. Nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě a vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici jel od Výhledů na Trhanov třiadvacetiletý řidič vozidla Mercedes Benz. Došlo ke střetu. Řidič vozidla Fiat po srážce na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval v jízdě.

Provedeným šetřením bylo vozidlo Fiat nalezeno odstavené u domu v obci Chodov. Zde se nacházel i řidič. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce. Odborné měření elektronickým přístrojem bylo s pozitivním výsledkem 1,51 promile alkoholu v krvi. Policisté řidiče zajistili a převezli do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Dopravní nehoda se obešla bez zranění osob. Při dopravní nehodě vznikla na osobním automobilu Fiat škoda 10 tisíc korun, na vozidle Mercedes 20 tisíc korun. Policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích zjistili, že řidič má od května 2019 platnou blokaci řidičského oprávnění pro všechny skupiny.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.01.2022 07:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka