V Chebu a Plzni ukradl celkem dvousettisícovou hotovost

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby.

Cílená propagace v Plzni

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 31letého muže, kterého obvinil ze spáchání pokračujícího přečinu krádež a z pokračujícího přečinu poškození cizí věci. Obviněný muž se v půlce května 2021 vloupal za použití násilí do jedné firmy v okrese Cheb a z kanceláře firmy odcizil finanční hotovost přes 90 tisíc korun a prázdnou krabičku od mobilního telefonu. Měsíc poté odjel bez zaplacení od jedné benzínové čerpací stanice na Plzeňsku. Následně se v uplynulém víkendu vloupal do restaurace v Plzni a odcizil několik lahví tvrdého alkoholu a finanční hotovost 100 tisíc korun.

Policisté po mladém muži pátrali, vyhodnocovali kamerové záznamy i veškeré stopy. Díky skvělé operativní činnosti, místní i osobní znalosti a na základě vyhodnocených stop muži zákona zloděje vypátrali a zadrželi. Ten se ke všem skutkům doznal. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu na jeho vzetí do vazby.

Není vyloučeno, že obviněný muž může mít na svědomí další protiprávní jednání a jeho pobyt za mřížemi se v případě prokázání viny prodlouží.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 04.07.2021 07:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka