V Chudenicích v sobotu naposledy ožijí zámecká strašidla

Chudenice: Starý czerninský zámek v Chudenicích ožije na závěr letošní turistické sezóny reprízou nočních oživených prohlídek.

Cílená propagace v Plzni

"Pro velký úspěch budeme reprízovat ve státní svátek - v sobotu 28. října 2017 od 17 do 23 hodin pásmo Panoptikum zámeckých strašidel," informuje kastelánka zámku Miroslava Žáková.

Divadlo Rynek a mnohé další spřátelené divadelní a šermířské spolky se poctivě připravují na Strašidelné zámecké prohlídky v Chudenicích již několik dní a nocí. Podívaná bude stát rozhodně za to. 

"A i tentokrát si užijí nejen arachnofobici, ale také milovníci moderních filmových efektů," prozrazuje režisér prohlídek Vladimír Kábrt.

"Až ožije stínů svět, než odkvete noci květ, zjeví se hříšné panoptikum, když nad plamenem dáš slova tvým rtům: Panopticus magia humanorus ...", a jak je to dál, co znamená doslovně láska až za hrob a zda představují zombichlíci z Afriky hrozbu i pro chudenická strašidla, to si přijďte prožít sami.

"Přijďte s námi uzavřít letošní turistickou sezónu, ovšem, pouze pokud máte pro strach uděláno. Jen vás ještě upozorníme, že bez rezervace vstupenek se k nám nedostanete," dodává kastelánka.

Vstupenky lze rezervovat na tel. čísle 724 007 576

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka