V Domažlicích poškrábal auta neznámý vandal

Neznámý pachatel poškrabal celkem jednadvacet osobních vozidel zaparkovaných v ulici Ladova. Pátrají po něm kriminalisté.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Dne 7. července 2020 ráno přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o poškrábání laku několika vozidel zaparkovaných v ulici Ladova v Domažlicích. Neznámý pachatel zde v blíže nezjištěné době od 2 hodin do 6 hodin ráno téhož dne udělal rýhy v laku na různých částech celkem jednadvaceti zaparkovaných osobních vozidel různých továrních značek. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 170 tisíc korun.

Na místo vyjeli rovněž kriminalisté a kriminalistický technik, který zajistil kriminalistické stopy. Policisté s kriminalisty provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. K dispozici mají kamerový záznam, který nyní budou vyhodnocovat. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Obracejí se i na veřejnost, hledají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k odhalení pachatele. Tomu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Policisté přijmou všechny relevantní informace k tomuto případu na lince 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.08.2020 07:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka