V Hartmanicích na náměstí vyhrožoval s nožem v ruce

V sobotu na veřejném prostranství ohrožoval muže. Podezřelý byl vzat do vazby.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté z oddělení obecné kriminality o víkendu prověřovali výhrůžky muže na Sušicku. V neděli převzal od komisaře usnesení o zahájení trestního stíhání šestačtyřicetiletý muž z Plzně, který byl obviněn ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování v souběhu s výtržnictvím.

V sobotu 4. srpna tohoto roku po čtrnácté hodině v Hartmanicích na náměstí i v okolí vyhrožoval opakovaně ublížením na zdraví muži ze Sušicka. Útočník měl v pravé ruce nůž a tento orientoval proti tělu muže i jej ohrožoval ve vozidle v otevřeném okně. Předtím podezřelý povalil dopravní značku, řidič jel s vozidlem, kdy zastavil v jeho blízkosti a slovně jej napomenul. Agresivní muž s nožem v ruce mu počal vyhrožovat a provedl i výpad.

Případ byl oznámen na policii a podezřelý muž byl nedaleko místa útoku policisty zadržen, kdy v ruce stále držel nůž a přiznal, že předtím užil pervitin. Provedený test na návykové látky byl pozitivní na amfetamin.

Muž byl dvakrát obviněn z nebezpečného vyhrožování, pokaždé měl v ruce nůž.

Policie podala podnět na vzetí muže do vazby.  Na základě příkazu soudu byl muž v neděli vzat do vazby a převezen do věznice.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.08.2018 07:27



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka