V kasinu na Folmavě řádili cizinci, žena plivala na policisty

Při policejním zákroku napadla policisty. Další muž, který ji chtěl osvobodit, navíc poškodil služební vozidlo.

Cílená propagace v Plzni

Dne 16. června 2017 v 02:47 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení z kasina na Folmavě, že se tam nachází agresivní žena, která napadá hosty a rozkopává odpadkové koše.

 Na místo ihned vyjela hlídka domažlických policistů. Agresivní pětatřicetiletá žena (cizinka) s dalšími osobami stála před kasinem a domáhala se vstupu dovnitř. Policisté se v tom ženě snažili zabránit, ovšem ona začala na policisty útočit pěstmi, do policistů kopala a plivala na ně. Policisté použili donucovací prostředky a odvedli ženu do služebního vozidla. To se zřejmě nelíbilo čtyřicetiletému cizinci, který ji chtěl z vozidla vysvobodit.

Policisté muže vyzvali, aby svého jednání zanechal. On však přistoupil k služebnímu vozidlu, mlátil do něj pěstmi a vyhnul dveře od vozu. Napadal i policisty. Obě agresivní osoby byly zadrženy a umístěny do policejní cely. U ženy provedli policisté dechovou zkoušku, která byla s výsledkem pozitivním 1,41 promile alkoholu v krvi. Kriminalisté zahájili trestní stíhání obou jako obviněných ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. Spolu se spisovým materiálem státnímu zástupci podali podnět k návrhu na vzetí obou obviněných do vazby. Soudce návrh státního zástupce akceptoval, a tak jsou stíháni vazebně. Hrozí jim až čtyřletý trest odnětí svobody.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.06.2017 06:06



5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka