V Klatovech řidič ohrozil chodkyni a přejel psa. Neviděli jste ho?

Na ulici Plzeňské dne 5. listopadu řidič s vozidlem ohrozil chodkyni, srazil psa a ujel.

Cílená propagace v Plzni

Dne 5.11.2022 okolo 16:50 hod. dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem jel po Klatovech ve směru od centra města po ulici Plzeňská. Na křižovatce s ulicí Pod Koníčky nerespektoval světelný signál s červeným světlem a vjel do křižovatky, přičemž ohrozil chodkyni, která přecházela ulici Plzeňská přes přechod pro chodce ve směru od ulice Pod Koníčky k ulici Hřbitovní. Chodkyně před projíždějícím vozidlem uskočila zpět, ale psa kterého vedla na vodítku, již nestačila strhnout a došlo ke střetu vozidla se psem, který uhynul. Po střetu řidič nezastavil a dále pokračoval v jízdě směrem na Plzeň. Podle chodkyně se jednalo o osobní vozidlo stříbrné barvy v provedení combi.

Policisté pátrají po řidiči, který způsobil výše uvedenou dopravní nehodu, jeho vozidle i žádají případné svědky události o poskytnutí informací.

Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250  i prostřednictvím e-mailu:  kt.di.evidence@pcr.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.11.2022 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka