V Klatovech se očkuje na poliklinice B u starého vjezdu do areálu

Vzhledem k rychlému zhoršení epidemiologické situace a potřebě oddělit tok běžných pacientů od zájemců o očkování se přesouvá očkovací místo Klatovské nemocnice mimo areál hlavní nemocniční budovu a dokonce i mimo areál nemocnice.

Cílená propagace v Plzni

Od pondělí 8. listopadu se očkují 1., 2. i 3. dávky v budově Polikliniky B - Pod Nemocnicí 789, Klatovy. (u starého vjezdu do areálu nemocnice). Očkování probíhá ve druhém patře v prostorách epidemiologické ambulance.

„Epidemiologická situace se za poslední týden rychle zhoršila a tento trend bude podle všech predikcí pokračovat. Po zákazu návštěv proto připravujeme i další režimová opatření. Jedno z nich je i přesun očkovacího místa z monobloku nemocnice, abychom snížili frekvenci lidí v monobloku a vůbec minimalizovali vzájené kontakty a zejména pak neočkovaných osob a běžných nemocničních pacientů," vysvětluje ředitel Klatovské nemocnice Jiří Zeithaml s tím, že se navíc od začátku měsíce zvyšuje zájem o očkování ať už 3. dávkami nebo mezi dosud neočkovanými a současné prostory přestaly velké poptávce postačovat.

Kontakty na očkovací místo zůstávají stejné.

Také v nových prostorách v poliklinice B před starým vjedem do nemocničního areálu bude možnost očkování bez nutnosti registrace. V listopadu to je vždy v pátek od 9 do 12 hodin. "Z důvodu velkého zájmu o očkování ale doporučujeme všem zájemcům rezervovat si konkrétní čas.  Lidé s rezervací mají jistotu, že nebudou čekat. Příchozím bez rezervace to v tuto chvíli kvůli velké poptávce slíbit nemůžeme," říká hlavní sestra nemocnice Vladislava Veselá. 

Kontakty na očkovací místo Klatovské nemocnice
376 335 920 (PO-PÁ | 8-14 h) Toto je jediný oficiální kontakt na očkovací místo KN. Prosíme nevolejte na jiné telefony. Je to zbytečné.
ocm@klatovy.nemocnicepk.cz
Poliklinika B - Pod Nemocnicí 789, Klatovy - 2. NP (epidemiologická ambulance)

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka