V křoví v Republikánské ulici ležel mrtvý muž. Nepoznáte ho?

Vzhledem k tomu, že se dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádají policisté širokou veřejnost o spolupráci.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští kriminalisté pátrají po totožnosti zemřelého muže, který byl dne 28. dubna 2022 nalezen v zahradě zarostlé křovím a ostružiním neobývaného rodinného domu v Republikánské ulici v Plzni. Při ohledání místa nebyly zjištěny žádné doklady, které by určovaly totožnost mrtvého. Ačkoliv na místě nebyly na těle předběžně nalezeny známky násilí, byla z důvodu zjištění příčiny úmrtí a zjištění totožnosti zemřelého nařízena soudní pitva.

Popis zemřelého: jednalo se o muže zdánlivého stáří 55 – 65 let, štíhlé postavy, výšky cca 165 cm, měl krátce střižené prošedivělé vlasy s čelní pleší a prošedivělé vousy. Nalezený byl oblečen do černých tepláků s nápisem NEWSPORTS (nápis umístěn na levé nohavici), červeného trika s krátkým rukávem, neměl ponožky ani obuv a poblíž zemřelého ležela červená zimní bunda značky NF COLLECTION.

Markanty u zemřelého: na sobě měl plenkové kalhotky pro dospělé (místo spodního prádla) a markantní tetování v podobě různých symbolů a obrázků po těle (záda - neidentifikované dvě kresby, levé rameno - lopatka, levá ruka, pravé rameno - lopatka, levá noha). V současné době policisté nadále provádějí úkony směřující zejména k identifikaci mrtvého.

Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění zemřelého, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

foto: pčr

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 07.05.2022 07:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka