V Losiné majiteli někdo pokácel šest vzrostlých stromů

Kdosi poškozenému pokácel stromy, aniž by o to někoho požádal. Nejen že pokácel, ale i odcizil. Ze soukromého pozemku zmizela třešně, buk a borovice.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zloděj po sobě zanechal 6 pařezů a poražené vzrostlé stromy si odvezl neznámo kam. Poškozenému způsobil hmotnou škodu za necelé tři desítky tisíc korun. 

Zloděj se vydal pro svůj lup na soukromý pozemek v obci Losiná, kde se rozhodl svůj čin spáchat. Jeho cíl byl zřejmě jasný, poněvadž se na to musel "vystrojit", a to minimálně motorovou pilou. K tomuto protiprávnímu jednání mělo dojít v době od 15. do 19. března 2022. Při kontrole na pozemku poškozený zjistil, že pachatel po sobě zanechal 6 pařezů, na kterých před tím stály vzrostlé stromy o celkové výměře necelých 9 m3 za necelé tři desítky tisíc korun, jež pokácel. Poškozený přišel o třešně, buky a borovice. Policisté se případem zabývají, zjišťují a prověřují získané poznatky a trestní věcí krádeže se zabývají. Dále pracují na ztotožnění pachatele, jemuž může hrozit až dvouletý trest odnětí svobody.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.04.2022 07:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka