V Mirošově proběhnou v sobotu jarní trhy

Na sobotu 13. dubna letos organizátoři z řad vedení města Mirošova a společenské komise naplánovali jarní trhy.

Cílená propagace v Plzni

Týden před Velikonocemi tu návštěvníci podbrdského městečka mohou nasát pravou jarní atmosféru a pořídit něco dobrého do žaludku nebo pěkného k vyzdobení domácnosti.

Nouze nebude o klasické ani neotřelé občerstvení a pochutiny. Návštěvníci budou moci zakousnout dnes už tradiční trdelník, cukroví nebo koláče. S prázdným žaludkem neodejdou ani milovníci tradičnějších poživatin – piva či klobás.

K trhům neodmyslitelně patří především řemeslné a rukodělné výrobky. Nejinak tomu bude v Mirošově. Kromě ovocných sirupů a marmelád si odtud každý může domů odnést například kosmetiku TianDe, jarní dekorace, keramiku nebo výrobky žáků ZŠ a MŠ
Mirošov a chráněné dílny rokycanské Charity.

Po poledni se návštěvníci mohou těšit i na bohatý kulturní program. Ve 12.30 vystoupí místní roztleskávačky, které o půl hodiny později vystřídá kapela 7´Znamení. Po folkové skupině z Borku zatančí Disco Klub Team Rokycany.
„Jaro už podruhé v Mirošově vítáme touto akcí. Její první ročník se perfektně vydařil a nyní děláme vše pro to, aby ten druhý dopadl ještě lépe. Kromě dobrého jídla, pití, zajímavých výrobků a několika kulturních vystoupení bych zejména rodiny s dětmi chtěla pozvat na
pletení pomlázek, zaplétání vlásků nebo unikátní hry Velký kulový,“ říká Mgr. Monika Honzíková, mirošovská radní a předsedkyně společenské komise.

• Jarní trhy se v Mirošově konají 13. dubna od 10 do 15 hodin.
• Prodejní stánky návštěvníci najdou v prostoru za kostelem.
• Na odpoledne je připraven i bohatý doprovodný program.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.04.2019 17:09



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka