Od neděle se vítr uklidňuje, prázdný vlak u Rudy narazil do stromu

V Plzeňském kraji se v neděli 11. ledna 2015, alespoň z pohledu hasičů, počasí uklidnilo. Hasiči zasahovali během celého dne pouze u 28 událostí, z toho 19 souviselo s počasím.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve většině těchto případech hasiči odstraňovali popadané a polámané stromy z vozovek a železničních tratí, ve Stříbře likvidovali popadané stromy na hřbitově, v Domažlicích a Plzni hasiči zajišťovali uvolněné plechy na střechách budov. U Železné Rudy narazil do padlých stromů vlak, naštěstí byl prázdný, nikdo kromě strojvedoucího v něm nejel. Strojvedoucí vyvázl bez zranění. Nehoda uzavřela trať na několik hodin.

Hasiči z Košutky zajistili v Třemošné v neděli odpoledne místo dopravní nehody osobního auta, které za železničním přejezdem narazilo do sloupu veřejného osvětlení (na snímku). Hasiči pomohli záchranářům ošetřit zraněnou osobu. Po zadokumentování nehody policií hasiči odstranili vozidlo i padlý sloup mimo komunikaci. Po celou dobu zásahu hasiči na místě řídili provoz.
Od nedělní půlnoci do pondělního rána hasiči vyjeli hasiči k jediné události, která ale nesouvisela s nepříznivým počasím. (transport pacienta do sanity)  

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka