V plzeňské Alfě ve středu tančili senioři

Oblíbené tradiční taneční setkání připravil pro seniory plzeňský centrální obvod na středu 23. října.

Cílená propagace v Plzni

Podzimní společenská událost pro seniory začala v 16 hodin v prostorách budovy Alfa na Americké třídě. K tanci i poslechu zahrál jako obvykle taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

Podzimní taneční vínek se konal opět v tanečním sále v Alfě na Americké třídě a to z důvodu rekonstrukce KD Peklo. Přesto si do těchto prostor našly cestu více než tři stovky seniorů. Tak jako každý rok přišli natěšené tanečníky pozdravit starosta třetího plzeňského obvodu David Procházka a I. místostarosta Petr Baloun.

Tanečnímu odpoledni předcházel slavnostní okamžik, kdy od starosty Davida Procházky převzala stříbrnou plaketu Bohumila Kulhánka paní Bohumila Šmolíková, předsedkyně Krajské organizace Svazu důchodců ČR, která se práci v této seniorské organizaci věnuje bezmála již 30 let.

„Plakety uděluje Městský obvod Plzeň 3 od června 2008 významným plzeňským osobnostem nebo lidem, kteří podpořili plzeňské počiny či akce. Paní Šmolíková nejenom aktivně pracuje v Krajském svazu důchodců, ale i aktivně pracuje a organizuje dění ve skvrňanské seniorské organizaci. Je velmi pracovitá, cílevědomá a spolupráci s ní si pochvaluje nejenom třetí plzeňský obvod, ale i město Plzeň. A za to jí patří velké poděkování“, říká David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Po tomto slavnostním okamžiku přišlo překvapení pro přítomné dámy, které dostaly od vedení plzeňského centrálního obvodu růže. Pak již přišel ke slovu taneční orchestr TO 1 Miroslava Novotného, který přítomným zahrál melodie, které mají rádi.

„Na vínku se hrají stále „zelené šlágry“, které tak naši senioři milují a mě nezbývá, než se obdivovat jejich tanečnímu umění. Jsem rád, že aspoň takto jim můžeme poděkovat za jejich celoživotní činnost a práci“, dodává Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka