V plzeňském autokině se dál hraje, v pátek si v něm dají sraz americké káry

Autokino promítající v prostoru po zbořeném DK Inwest bude mít tento týden pravou americkou atmosféru. V pátek 12. srpna si tu dají dostaveníčko koráby amerických silnic.

Cílená propagace v Plzni

„Očekáváme na dvě desítky aut, mezi nimiž nebude chybět například jediná policejní Amerika v Česku, Mustangy, Ford GT Ranchero nebo Lincoln Continental z roku 1971,“ vypočítává organizátor srazu Miroslav Lenner. Majitelé amerických kár si pro svou akci přáli promítání filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí. Auta se sjedou před půl devátou na parkovišti u malého Tesca, odkud pak pojedou konvojem do Autokina.

 Než však na tenhle sraz silničních krasavců dojde, nabídne Autokino další atraktivní filmy. V pondělí to bude dobrodružná komedie Zahulíme, uvidíme, v úterý komedie Léto All Exclusive, ve středu muzikál s Georgem Clooneym Ave, Caesar! a ve čtvrtek životopisné drama o muži, který jako jediný na světě přešel na laně mezi věžemi Světového obchodního centra Muž na laně. Na sobotu je pak připraven animovaný snímek pro celou rodinu Kung Fu Panda 3  a týden uzavře novinka Radka Bajgara s Jiřím Bartoškou a Eliškou Balzerovou Teorie tygra.

 Projekce plzeňského Autokina začínají do 13.8. ve 21:00 h, od 14.8. o půl hodiny dříve.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.08.2016 10:17



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka