V Plzni na Rapidu se jede další díl Giant ligy 2019

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Třináctý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po týdnu opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Do Plzně na kriterium přijede i celkový vítěz Giant ligy Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro). Spolu s ním by měli být na startu i jeho stájový kolegové Martin Hebík a Vojtěch Modlitba.

Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce odstartují náborové závody pro nejmenší sportovce Hervis dětská tour 2019 již od 16:00hod. Po této kategorii se rozjede IL Sano Cupu od 16:40 hod.

Očekáváme souboj o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce září Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity) kde je souboj opět otevřený.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Ve středu 4. září od 17:30 hod tak startuje 13. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka