V pondělí na Liberec s chytrou permanentkou. Jak ji naplno využít?

Už jen poslední hodiny a brány Doosan Areny se znovu otevřou.

Cílená propagace v Plzni

Viktoria v pondělí 30. července přivítá v 18 hodin v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY Liberec a fanoušci se mají na co těšit. Na stadionu ve Štruncových sadech nejenže uvidí v akci nové posily, nové dresy, ale poprvé budou moci naplno využít a vyzkoušet unikátní CHYTROU PERMAMENTKU.

Po více než dvouměsíční pauze čeká na příznivce Viktorky konečně zase fotbal v Doosan Areně. Jelikož klub si svých fanoušků nesmírně váží, tak se neustále snaží vylepšovat jejich komfort a pohodlí na stadionu. Před novou sezonou západočeský celek představil chytrou permanentku, kterou fanoušci budou moct vyzkoušet poprvé právě v pondělí. A co všechno umí?

Již cesta na stadion bude díky nové chytré kartě snazší. U autobusových dopravců Integrované dopravy Plzeňska či městské dopravy PMDP zaplatíte jednorázové jízdné jednoduše přiložením karty terminálu a ihned dostanete svou jízdenku. Pokud na utkání cestujete osobním autem, parkovné ve městě včetně parkovacích domů, například v PD Rychtářka, uhradíte také tímto způsobem.

Po příchodu k Doosan Areně je na řadě nákup ve Viktoria shopu. I zde je možné využít platbu chytrou permanentkou.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka