V pondělí se U Ježíška koná první koncert sbírky vánočních dárků Holky holkám

V pondělí 28. listopadu od 17 hodin se koná v kostelíku U Ježíška zahajovací koncert sbírky vánočních dárků pro maminky a děti z charitních domovů pro matky s dětmi v tísni HOLKY HOLKÁM VÁNOČNÍ. Jde o další aktivitu skupiny plzeňských ženských osobností.

Cílená propagace v Plzni

V jejímž čele stojí spisovatelka a tanečnice, tisková mluvčí Techmania Science Center Markéta Čekanová. Spolu s dalšími umělkyněmi a ženami z veřejného života, jako je například herečka Kristýna Leichtová, muzikantka Ilon Leichtová, ředitelka Nadace 700 let města Plzně Alena Kozáková, tisková mluvčí Studijní a vědecké knihovny Martina Košanová, novinářka Miroslava Vejvodová, televizní reportérka Marcela Durasová, spisovatelky Jitka Prokšová a Daniela Kovářová, básnířka Tamara Kopřivová, oděvní výtvarnice Eva Beránková či realitní makléřka Markéta Krausová, organizuje různé akce a aktivity, jejichž výtěžek pomáhá domovům pro matky s dětmi v tísni v Plzeňském kraji.

Jejich velikonoční bazárek dámských oděvů a prázdninové Retro Games vydělaly pro domovy cca 45 tisíc korun. Sbírka vánočních dárků bude plnit skutečná přání, o něž děti a maminky napsaly Ježíškovi.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka