V Rokycanech se v sobotu jede 44. ročník mezinárodní Trofeje Rokycan

V sobotu 19.dubna ve 13 hodin odstartuje z náměstí v Rokycanech 44. ročník mezinárodního závodu Trofej Rokycan jako GP Gluetec s.r.o. Závod je finálovým závodem Českého poháru mužů Force cup a na startu budou zástupci všech našich Continentálních a elitních týmů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vedle pořadatelského týmu AC SPARTA PRAHA bude na startu kompletní vedoucí tým soutěže Whirpool - Author, Dukla Praha, AWT- Greenway, SKC Tufo Prostějov, CK Příbram - Fany Gastro, Puškinak.cz, Favorit Brno.
 Pozvánku ze zahraničí přijaly Continentální týmy z Rakouska WSA - Greenlife Graz a ze Slovenska přijede team KEMO Dukla Trenčín.
 Trofej Rokycan je posledním přípravným závodem pro reprezentanty ČR před mistrovstvím světa v americkém Richmondu kam jsou nominováni např. Jiří Polnický, Alois Kaňkovský. Michal Schlegel, František Sisr, Daniel Turek,
Michael Kukrle. Vítězové hlavního závodu si rozdělí 40 000,- Kč na cenách.
 Závodníci po slavnostním startu pojedou z Masarykova náměstí v Rokycanech přes Díly směrem na Volduchy do Těškova. V Těškově čeká na závodníky 6 km dlouhý okruh mezi Těškovem a Holoubkovem. Náročný a divácky přehledný okruh u Těškova pojedou 25 krát celkem 162 km. Na trati je vypsána soutěž aktivity s dvěma rychlostními prémiemi o cenu Koloc Oil Kařez a to ve 20. a 10. okruhu před cílem. 
Na náměstí v Rokycanech od pátku probíhají tradiční oslavy ,,Pod rokycanskou věží,,. V rámci sobotního programu bude od 10 hodin vystupovat taneční soubor Rokytka a ve 12.15 začne představení týmů a účastníků závodu.  Pro cykloturisty je připravena 12 km dlouhá Chodovar cyklojízda z Rokycany do Těškova. Trasu si cykloturisté můžou libovolně prodloužit. Jízda startuje registrací na rokycanské radnici a cílem bude Těškov, kde bude v prostoru cíle připraven pro účastníky zdarma nápoje z pivovaru Chodovar.
 Na své si přijdou i amatéři a příchozí junioři, muži i ženy, kteří pojedou svůj závod GP SBS IVA ,, J a J´´ s.r.o. na 10 okruhů tzn. 60 km se
startem ve 11.20 hodin v Těškově, závod je zařazen do středočeské ligy UAC a ŠUAC.
 Dětský závod ,,VC Koloc oil,, se pojede na jeden 6 km dlouhý Těškovský okruh pro všechny děti od 6 - 12 let odstartuje cca v 16.30. po dojetí hlavní kategorie Elite. Děti mohou jet jak na silničních, tak i na horských kolech. V místě startu proběhne i dětský závod na odstrkovadlech pro děti do 5 let.
 Vítězové obdrží cyklistický dres Mc Donald Cup. Diváci a účastníci se budou moci občerstvit v cíli a ochutnat Vojenickéuzeniny a nápoje z rodinného pivovaru Chodovar nebo vyzkoušet nové modely kol Scott.
 Záznam ze závodu bude zajišťovat ČT Sport. Závod se pojede na 162 km dlouhé a plně uzavřené trati, které si vyžádá dopravní omezení v čase od 13. - 13,30 hodin na silnici mezi Rokycany , Volduchy a Těškovem + okruh v Těškově..od 11.00 - 17.30 hod.

Trasa závodu Elite + časový harmonogram: 13:00 Rokycany - Masarykovo náměstí - 13.05 Díly - 13.10 Volduchy - 13.20 - 17.00 Okruhy Těškov



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.09.2015 06:12



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka