V Rybníku se ve středu koná česko-německý štamtiš

Léto je již v plném proudu a hranice jsou opět otevřené – to jsou ideální předpoklady k tomu, si společně užít letní večer s přáteli a sousedy.

Cílená propagace v Plzni

Centrum Bavaria Bohemia pořádá ve středu 1. 7. 2020 od 19:00 hod. „Táborák s hudbou“, který se uskuteční v rámci 127. česko-německého štamtiše. Zájemci jsou pozváni do obce Rybník, kde na louce naproti penzionu Na Zátiší zahraje k poslechu i tanci česká folkrocková kapela „Harry Mähren“. Posezení je zajištěné. Na místě bude také možnost zakoupit špekáčky s chlebem. Můžete si přinést piknikové deky a koše.

Centrum Bavaria Bohemia pořádá pravidelně každou první středu v měsíci česko-německý štamtiš, kterého se zúčastňují zájemci žijící v česko-bavorském pohraničí. Místo setkávání se pravidelně obměňuje, aby byla setkání rozmanitější. Na české straně je štamtiš pořádán v Rekreačním centru Rybník a na bavorské straně v Pizzerii La Strada v Schönsee, takže nechybí dobré jídlo a pití. Přátelská setkávání utužují vzájemné česko-německé vztahy a překonávají jazykové bariéry, a proto jsou srdečně vítáni všichni, kdo mají zájem prohlubovat česko-německé přátelství, poznávají nové lidi, rádi spolu posedí a popovídají si česky a německy. Program je často obohacen hosty, jež se zabývají daným tématem či muzikanty. Každé léto se taktéž koná příjemné posezení u ohně, které ani letos nesmí chybět. 

Událost se koná v rámci projektu „Kultura bez hranic – setkávání Čechy-Bavorsko | Kultur ohne Grenzen – Begegnungen Bayern-Böhmen“ s podporou Česko-německého fondu budoucnosti a zemského okresu Schwandorf.

Místo konání: Rybník, Plzeňský kraj, 345 25 Hostouň

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka