V salonu krásy Elegant Chic v Domažlicích se o Vás postaráme díky moderním kosmetickým metodám, které Vám sestavíme přímo na míru!

Laserové odstranění chloupků, ošetření pleti na míru dle jejího stavu, neinvazivní terapie a na mnoho dalšího se můžete těšit, pokud o sebe necháte pečovat v salonu krásy Elegant Chic v Domažlicích.

Cílená propagace v Plzni

Pleť jako filmová hvězda bez bolesti a bez nutnosti chirurgického zákroku

Dnešní technologie jsou opravdu zázračné, a proto dokážou dělat s naším tělem divy, a to bez nutnosti jakéhokoliv chirurgického zákroku. Líbilo by se Vám mít pružnou a rozjasněnou pleť bez vrásek, aniž byste musela podstupovat třeba injekce nebo operaci? S naším ultherapy fokusovým ultrazvukem Vám stačí pouhé jedno ošetření a Vaše pleť, oblast krku i dekoltu bude vypadat mladistvě a svěže. Toto ošetření nastartuje proces, který zpevní a napne ochablou pokožku, aktivuje tvorbu kolagenu a odstraní vrásky.

Bezbolestné a efektivní odstranění chloupků pomocí diodového laserového stroje s vlnovou délkou 808 nm

Tento chytrý přístroj pomocí infračervené světelné vlny proniká hluboko do kořenů vlasových cibulek, které zahřeje a následně trvale odstraní nevzhledné chloupky. Funguje velice efektivně na všechny druhy pokožky. Účinně a bezbolestně odstraňuje chloupky, aniž by poškodil pokožku.

Stále se pro Vás zlepšujeme a podstupujeme řadu školení

Chceme být ve svém oboru nejlepší, a proto se pravidelně školíme a vzděláváme v oblasti kosmetiky, abychom pro Vás dokázali co nejprofesionálněji vykonávat naše služby, a to k Vaší plné spokojenosti. Vždy nás těší, když odcházíte rozzářené a plné nové energie. Znát nové produkty a nové účinné látky v kosmetice je důležitou součástí naší práce, a proto si stojíme za tím, že je potřeba všemu naprosto rozumět a vědět, co je pro Vás to nejlepší. Provádíme diagnostiku, poradenství a velmi rádi Vám vysvětlíme důležité informace k nákupu kvalitní kosmetiky, protože v drogeriích si kvalitní kosmetiku většinou nepořídíte.

K Vaší vysněné kráse Vám pomůžeme díky těmto metodám

Ulterapie: pomocí HIFU, (High Energy Focused Ultrasound) Technologie neinvazivně zbavuje vrásek a oživuje povadlou pleť.

Thermage: pomocí radiofrekvenční technologie (nejhlubší může působit pouze na 4,3 mm) omladí pleť tak, jako byste podstoupila plastickou operaci.

7D Painless ULTRAFORMER III.: použití nejnovějších MMFU na světě - Ultraformer III je unikátní lékařský ultrazvukový přístroj s maximální účinností pro lifting obličeje, redukci vrásek a tvarování těla. Stačí jediné ošetření a ihned pocítíte, a hlavně uvidíte liftingový efekt

Ráda byste smazala známky času ze svého obličeje nebo potřebujete poradit, jakou kosmetiku nejlépe používat pro Vás typ obličeje? Chcete mít konečně krásné hladkou pokožku bez častého a otravného holení? Nebo se chcete jen nechat hýčkat a rovnou i zkrášlit?

Jestli jste odpověděli ANO, tak se na nás neváhejte obrátit. Rádi Vám poradíme a pomůžete splnit všechny Vaše představy a Vašem vysněném vzhledu.

Salon krásy Elegant Chic Domažlice

Spálená 165, 344 01 Domažlice

Telefon: +420 721 930 754
Web
: www.salondomazlice.cz
E-mail
: jaroslava.zochova@seznam.cz
Instagram
: Elegant Chic Domažlice
Facebook
: Kosmetické a masážní studio Domažlice

Zdroj fotografie: https://www.salondomazlice.cz/o-nas/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka